Kaybettiklerimin daha fazlasını ve daha güzelini kazandım. Hayat bir sınav aslında her şey ile karşılaşmaya hazır olunması gerek. En korkuyorum duyduğunuz olan başınıza gelmiş gibi olayın içine kendinizi koyun böyle olsaydı ne yapardım gibi kendinizi zorluklara hazırlamanız gerekiyor. Her kötü şeyin mutlaka güzel bir sonu, her güzel şeyin sonunda da mutlaka kötülük vardır. Zaten hayatınız çok güzel ilerliyorsa bilin ki bu kötüye işaret fırtına önceki sessizlik gibi hayatınız mükemmel gidiyorsa korkun çünkü ilerde zorlu bir sınav sizi bekliyor. Birde bunun tam tersi var her şey çok kötü gidiyor dersin artık dayanamıyorum dersin bilki sınavın bitmiştir ilerde sana vaad edilen güzel şeyler olduğuna işaret. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Berabere yapalım mı şunu 😂 bazen gol atarsın bazen yersin kahveci.. Genele bakarsam kazanıp kaybetmek olayına da fazla takılmam neden dersen. İnsan bazen bile bile de yenilir ya da karşı taraf eğer cidden haklıysa hak etmiş der geçerim.. Kasmıyorum bazı şeyleri, olduğu gibi kabul ediyorum.. Bence en büyük kazanç bu zaten.. İnsanın kaybetmeyi de kabullenebilmesi.. Keyifli günler..
Belli bir döneme kadar hep kazandım, ağlamak nedir tam manası ile bilmeyecek kadar başarılı oldum. Ama son bir sene de ne günah işledim ben diyecek kadar kaybettim. Ağlamanın ne olduğunu öğrendim... Kaybetmeye devam ediyorum. Ama içimden ses vardır bunda bir hayır, sabrın sonu selamet" diyor.
Kazanan oldum, kaybetmeyi kabullenemeyen biriyim. İyi mi kötü mü bilemem ama her hareketimi buna göre belirlerim. Şimdiye kadar da konu ne olursa olsun başaramadım dediğim bir şey yok.