Hayatta kazanan mısın kaybeden mi?

#Pikauv 🐾
Hayatta kazanan mısın kaybeden mi?
#Pikauv 🐾
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, inanılmaz güzel bir kitap ve filmdir. Filmdeki bu kare de buram buram aşk, tutku, hüzün kokar. Soruyla da ilintisi güzel olmuş, tebrik ederim.
Hayatta kazananlar aslında maddi ve manevi olarak kendisine bir şeyler edinen, kedisinin daima ön planda olduğu, '' bencillik '' yolunda ilerleme kaydedenler değildir.
Hayatta kazananlar insanların ruhlarına dokunabilenler, karşılıksız olarak hayata bir şeyler katabilenler ve küçük şeylerle mutlu olabilenlerdir ancak. Bunu başaran hayat boyu mutlu olur.
Bu soruya dönem dönem ve ruh halimize göre farklı cevaplar verebiliriz. İyi hissettiğim bir anda sorulduğunda mutlu olduğumdan ötürü kendimi kazananlardan görebilirim. Ama kötü hissettiğim bir anda farklı bir düşünce de olabilirim. O yüzden kısacası onu da yaşıyoruz bunu da..
Görüş
15Görüş
Kafama koyduğumu muhakkak yaparım ama kaybettiğim de oldu
Kendimce kazanan.
Daha çok vazgeçen..
Kaybetmeye devam ediyorum çünkü; İnsanların istediği gibi biri olmadığım için ben kendim olarak yaşıyorum kendim için yaşıyorum kendim olarak kaybetsemde herşeyi göze aldım menunum bir gün kazanan ben olacağım
Deprwm oldu 2 55 inch samsung tv kırıldı böyle bakarsan kaybettim ama şükür sağlığımız yerinde böyle bakarsan kazandım.
Kaybeden hayallerimi çaldılar
Dün sevdiğim adam nişanlandı istediğim elbise saç konsept ev araba daha niceleri resmen hayallerimi başkası yaşıyor
İyi niyetimden kaybediyorum. Kazananda olacağım inşallah.
Kazanmak istersem kazanan kazanmak için vardiğim savaşa değmiyorsa kaybedenim
Genelde kazanan biriyim. Sadece aşk konusun da kaybediyorum :D
Ortada kalmış durumdayım
Genelde kaybeden ama istisnalar oluyoo
Hayatta kaybetmemek için mücadele edenlerdenim 🙋
Kaybeden taraftan kazanan tatafa geçtim
Hep kazandım şükür.
Kaybettiği için kazanan
Bazı konularda kazanan bazı konularda kaybeden
Kaybeden'den 'kazanan'a evrilen.
kaybeden
ikisinin ortasi