Kişilik & Karakter Sonra yaparım diyip unuttuğunuz şeyler oluyor mu? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu aralar çok yaşıyorum bunu. Sonra yaparım diyip unutuyorum öyle kalıyor 😂 Sonra yaparım diyip unuttuğunuz şeyler oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sonra yaparım dediğim hiçbir şeyi yapamıyorum çünkü unutuyorum hemen 🙂 O an yaptım yaptım, sonrası muhakkak kalıyor öyle. 1 0 Yorumla
Üyeliğimgizli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Evet hatta soruyu okuduktan sonra yine ertelediğim işi hatırladım 1 1 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Ya hsbxhsbxhsbhx Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl projem son gune kalcak galiba aghx 1 1 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Öğrencilerin vazifesi ödevlerini son güne bırakıp sıkışmaktır 😂😂 Yorumla
enginpolat Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bazen uyumayı bile unutuyorum 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Sen bu olayı da aşmışsın kanka 😂😂😂 Yorumla enginpolat +1 yıl 😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. bazen oluyor ama şu sıralar değil 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oda toplamak kesinlikle 1 0 Yorumla
AyIşığındaYalnızlık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Sonra ne yapacağımı unutuyorum genelde. 1 0 Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Hicbirisini yapmiyorum usengeclikten 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmek 😹😹 1 4 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Vatt 😂😂😂 Yorumla Deepsiz +1 yıl Bi ara olur evlenirim diyorum hep unutuyorum 🤣 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Hop diyince oluyor mu bu işler 😂 Yorumla Deepsiz +1 yıl Hop demeden de hiç olmuyor bakarız dedikçe unutuluyor 🤣 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayatım öyle geçiyo 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çoğu şeyi unuturum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sonra yaparım dediğim hiçbir şeyi yapamıyorum çünkü unutuyorum hemen 🙂
O an yaptım yaptım, sonrası muhakkak kalıyor öyle.
Evet hatta soruyu okuduktan sonra yine ertelediğim işi hatırladım
Ya hsbxhsbxhsbhx
projem son gune kalcak galiba aghx
Öğrencilerin vazifesi ödevlerini son güne bırakıp sıkışmaktır 😂😂
Bazen uyumayı bile unutuyorum
Sen bu olayı da aşmışsın kanka 😂😂😂
😂😂
bazen oluyor ama şu sıralar değil
Aklımda çok şey olduğunda evet
Oda toplamak kesinlikle
Sonra ne yapacağımı unutuyorum genelde.
Hicbirisini yapmiyorum usengeclikten