Annem beni arzarlıyor hep, kalmak zorunda yımı?

Kuran'da anne babaya iyi davranın ama yolundan Allah'tan uzaklaştıran gibi bir şey dinlemeyin... fakat annem sinirlendiğinde ise beni kötülüyor iftira atan kız bile daha iyi oluyor ya da aynı ablası gibi mişim. Nankör. Bencil, saygısiz narsist, aptal b. ok um bile benzemiyormuş.. senin yüzünü dövesim var kana bulayıp. picaklayıp.. sinirden diyor tek dediğim benimle ilgilen sev :( başımı okşa dinle beraber bir şey yapalım... Yok anlamıyor bende soğudum artık okul um son yılı, fakat piskolijim bozuk... çalışa miyorum ağlıyorum.. nankör yilan hayvan im diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Pic kurusu... canım.. telefonda milletle konuşuyor... saçımı yaraşan kafamı okşa san deim.. annem yapardı o ölü artık.. azıma patlatma dan bahsediyor... geberseydim... diyor... azıma besledi diye si.. ciyormuşum şimdi... :( Anlamıyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
17 yaşında evden atı beni telefonu vermedim diye... sık. sinler seni de gör.. sana kim şu verir be... su veri!!! 15 yaşında okul baskı vardı bana başaramaz san git köprüden atla dedi... sinirliken döverdi beni... bir ara... şu an yapmıyor ama korkuyorum birksam keşke sizi diyor:( üzülüyorum
Annem beni arzarlıyor hep, kalmak zorunda yımı?