Güncellemeler
+1 yıl
Pic kurusu... canım.. telefonda milletle konuşuyor... saçımı yaraşan kafamı okşa san deim.. annem yapardı o ölü artık.. azıma patlatma dan bahsediyor... geberseydim... diyor... azıma besledi diye si.. ciyormuşum şimdi... :( Anlamıyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
17 yaşında evden atı beni telefonu vermedim diye... sık. sinler seni de gör.. sana kim şu verir be... su veri!!! 15 yaşında okul baskı vardı bana başaramaz san git köprüden atla dedi... sinirliken döverdi beni... bir ara... şu an yapmıyor ama korkuyorum birksam keşke sizi diyor:( üzülüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üvey annemi bu?
Üvey değilse sabret derim Allah büyükdür önüne hayirli eş geldiginde evlenirsin kurtulursn annenden, belliki annen psikolojisi bozuk gibi sinirini senden cıkartıyor cok takma sabret sık dişini o etti küfürlere takılma annen hasta derdi mi var ki öyle diyor sana
Yok :( annem öz..5/6 yaşıma kadar baktı doğru yediridi besledi ama Babam baba değil çalışmaya giti.. erkek gibi.. ama sevgi okşamamk sarılmak dinlemek saygı değilmi.. dogmyurmak yetmez ki... kimse beni dinlemiyor bende konuşmuyorum odamada kapalı yım 4 duvra arasında ağlıyor um
Ama annem beni vermeka istemiyor... Türkiye gitmek istiyor ve buldun kendin gibi s alak birinia üzülüyorum
Yaşın kac?
Sen yurt dışındamısın?
Nerde yasiyorsn?
Annem babamla çektiği var. Başka kimsem yok annem den.. başka ama ölmek istiyorum bıktım bazen çok kötü... korkuyorum...
Turkce pek bilmiyorsn gibi
Allah izin verse kaçıp gidicem.
Önce sakin ol, sabret bacım ne diyim bazı aileler böyle.. ne yazıki insAllah annen düzelir
Konuşma biliyorum ama hiç yapmadığım için kötü yazım Pardon 18 im.. ama 15 gibi büyümedim yanlizliktan ve üzgüntüden 43 kg mu neyim
Kacıp gitmek iyi bi fikir mi bilmiyorum iyi düşün derim disarısı cok tehlikeli bi yer ev yinede güvenli
Avusturya da.. evet ama ben Türkiye gelince yerli sanıyor lar tek konuşabiliyorum dediğim gibi 🥲 yazı kötü
Anliyorum seni sabret canım insAllah gececektir bu günler Allaha sığın Allah a bol bol dua et ondan yardım iste
:) :(
Benim gibi gürbetcisin sende bende avrupadayim
Öylemi. Annem hep düşman deyip duruyor oku diyor.. millet ne diyicek 😅 ya kafamı vurasım geliyor
Kacıp gitmek iyi bi fikir mi bilmiyorum iyi düşün derim disarısı cok tehlikeli bi yer ev yinede güvenli... valla doğru ama dağda kalamam kulubem yok.. ve diploma almadım ancak o sevdiğime bağlı kalırım 😭🤣 tamamen ama birkaç dil var gene bir şey yaparım... ama sanırsam çalış ip geçeyim son sınıfı ama hiç konsantre olamıyorum ruhum bozuk 🤣hastaneye bile düştüm ambulansla annemde demedim üzülmesin diye :)
Allah yardımcın Olsun çok ikrcilar.. ve türküler de kıskanç çoğu ayağına tökez offfff gerçekten niye burdayım bu dünyada. hayatan soğutu ailem.
Okucam simdi disardayim 1 saate felan okurum cevaplarini
Peki abla.. da bir şey diyicek sözüm yok biri ile tanıştım ama beğenmiyor annem daha görmeden..🤷 beni kesin vermez çok uğraş mısımıs hazır alsınlar seni hay hay... iyi kolay gelsin size ben ölmüşüm. Anneme tek azimi açtım hemen kötü oldum... tek sevgi ilgi istedik
O çocukla nedeni konuşuyor um.. ilk sanki ben hiç içime kapanık kırgın biriyim. Erklerden de hoşlanmıyor um.. bakmam pas vermem. Sinirlerin ama tavrımı koyarım sapiksa. Fakat tacizlerden ve babamın baba olmaması ve annem baba gibi olması benimle okşayan saçımı olmaması birinin...4 duvar arasında kaldım kardeşim de gıcık kapıyom h. or. ospu diyor bilgisayarı alınca...10 oynuyor mu ne... o beni dinledi diye sevdim bana sarılmak öpmek istiyor fakat ben hiç dokundurtmadım kendimi... ben sevmiyorum başkaları diyor ama sana aşık soğutur can başkasına gidecek diyor... ama ben istemediğimi yapmak istemiyorum öpmek dudkaktan ama sarılsam... birisi dedi taş. akları hissedersin igren dim😭🤣 biraz ya sevdiğimi dokunmak yasak.. annem istemiyor yasak... evlenemek dersem zor iş.. okul.. mu piskolijim kötü ailemi? Yok arkamda birisi annem hep yoktu yanımda kendim yapmayı öğrendim herşeyi! Törene binip başka şehirlerde bile yiyorum dağya doğaya ya da kütüphane ye annemin yapmadıklarını ben yapıyorum Evet. Ama beni boğuyor insan sevdiğine Bukadar laf sokarmı?
Sinir miş... tüküreyim şu lafa...
O çocuğa çoktan giderdim annemi sevmeseydim. Neyse ama bu doğru değil sanırsam. Bence yanlış :) kaldık burada gene
Hiç bilmiyorum neden halada bırakmadım diye.. sanırsam saygı duyuyor diye dinliyor diye... ve Evet annem dediği gibi laf salatası yapıyor Evet ama ben gerçekten ihtiyacım var ben insanın Sevgi de lazım okşamak sarılmak her geçen yastıkla sarıl yâda ağla nereye kadar... ben dua ediyorum.. ne bileyim çocuk gibiyim saymayım sanki istediğim gibi birisi çıktı ötekiler gibi değil ama Zorluk var çok... :) Nereye bakarsam karışık. Ve karşı cins hiç kontağım olmadı pek napsam bilmiyorum ki? Günah diyorlar dokunmak önümde opmusmedik insan kalmadı ben ise sarilmayalim diyorum :( oysaki saatlerce yapışasım var!!! Ama erkek sonuçta arzusu da ise girince ben korkut 😅 napsam... ama annemi bırakmak günah demi. ama ben gitmek istemiyorum Türkiye nede ordan birini istyorum ve aile değiliz ki.. rezil oluyoruz nezaman kırk yılda bir bir gün bir şey yapsak.. bir ekre Piknik gitik 2? Yıl önce kardeşim kustu annem babam kavga eti annem gene azarladı.. tüm aileler parkta bize baktı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!