Bazen burnumuza bir koku gelir, bazen bir rengi bir şeye benzetiriz, bazense gördüğümüz bir şey sebepsizce bizi geçmişe, hatta çocukluğumuza götürürler. Ve bazı ürünleri hatırlarız. Eskiden üretilen o ürünleri tekrar üretilse diye de geçiririz içimizden.Sizin nelerdir '' keşke tekrar üretilse '' dediğiniz ürünler?
Tipitip
Horoz şeker
Çokokrem
Meybuz
Capri Sun
Yumiyum
Tetris
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
''Keşke tekrar üretilse'' dediğiniz hangi ürünler var?
Düdüklü şekerler vardı.. Orkestra tamam olunca içimdeki müzisyen ruhu çıkar ve şarkılar çalmaya çalışırdım...
Bir de ismini yanlış hatırlamıyorsam sulugöz vardı.. Sevdiğinden de değil de, herkesin yiyemediği şey sanki bit marifet gibi gelirdi..
Ülker'in tablet çikolatası vardı.. Şimdiki kalenin uzun ve sadece kırmızı ambalajlı.. Onun tam hatırlamıyorum ama 250 gramlık olanı vardı ve sadece İstanbul da vardı, babam her İstanbul a gittiğinde dönüşte alır, bende bitmesin diye yemeye kıyamaz, küçük küçük yerdim... Son olarak da tüp çokokrem vardı (şimdi var mı bilmiyorum) Kapağını açıp ağıza dayanır ve bas bas fışkırt ye..
Çiçek sepetinde nostalji paketinde var gözüküyor bakın isterseniz. Fakat ürün içeriği stok durumuna göre değişiklik gösterebilir yazmışlar. Ne kadarı ve neler gönderilir bilmiyorum. Tüm paketleri inceleyebilirsiniz.
bulsam alırımda tek onu almak için üşeniyom çocukken 13 yaşında sigara uzattıklarında onla içiyodu o cocukken ıctıgım sıgarayla tarıfı yoktu sonra ıste unutulunca unutuldu gidildi ogunler
En İyi Cevaplar