Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yalnızlık, anlamını ve yaşamasını bilen insan için kesinlikle muhteşem bir olay.. Bazı insanlar kalabalık ortamda kendini bulur ve daha iyi ifade eder. Bazı insanlarsa ne kadar kalabalık ortamlarda bulunsa da yalnız kalmaya her zaman ihtiyaç duyar.. Bir şarkıyı yalnız başına dinleyip, arkaya yaslanarak sigarandan derin bir nefes alıp yıldızları izlemenin tadını başka ne verebilir ki.. Tabi ki sevdiklerimiz olsun.. Tabi ki insanlarla sosyalleşelim ama her durumda yalnız kalmaya ihtiyacımız var kesinlikle.. Keyifli günler kahvecim..
Yalnızlık bizim için ne ifade ediyor? Önce bu soruya vereceğimiz cevabı bulmalıyız. Sonrasında yalnızlığın bizde hangi duyguları uyandırdığını, neler hissettirdiğini ve neler kattığını bulabiliriz.
Ben yalnızlığı bir araçtan ziyade kaçış olarak görüyorum. Tüm bu insanlardan, karmaşadan.. Onlardan ne kadar uzaklaşırsam kendime o kadar yaklaşıyorum, o kadar iyi anlıyorum kendimi. Bu yüzden yalnızlık, benim için gelişmeyi sağlayan harika bir araç ๑
İnsanlar hayatlarının her döneminde zaten yalnızdır. Bu şikayet edilecek bir şey değil gurur duyulacak bir şey. Bahsettiğim hiç arkadaşı olmayan, destekleyeni olmayan kişiler değil. Zaten bu yalnızlık değil kendi kendini yalnızlaştırmaktır. Ben günün sonundaki yalnızlıktan bahsediyorum. İşte o his her şeye değer.