Kişilik & Karakter Sorunlarınızı hemen çözmeye mi çalışırsınız yoksa gelecekteki kendinize mi devredersiniz? ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bunu gelecekteki ben düşünsün diyerek sorunlarınızı erteleme huyunuz var mı? Sorunlarınızı hemen çözmeye mi çalışırsınız yoksa gelecekteki kendinize mi devredersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir ara her şeyi sonraya erteleme huyum vardı. Sonra işin içinden çıkamayınca, her şeyi rayına oturtmaya karar verdim. O yüzden hemen çözmeye çalışırım, ne kadar çabuk o kadar iyi. Bir dağ yığını olunca işin içinden çıkmak zorlaşıyor.Fenomenlik için tebrik ederim... 1 4 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Teşekkür ederim :) Shine__ +1 yıl Rica ederim. :) Shine__ +1 yıl Bu sefer de ben teşekkür ederim 😂 ITheLivingDeadI +1 yıl Rica ederim 😂
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hemen çözmeye çalışırım. Çözemediğim sorunlara da ufaktan alışmaya gayret ederim. O an çözemediysem sonradan hiç çözemem çünkü. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her zaman çözmeye çalışırım çözülmeyen bir sorun varsa ve çözemiyorsam bir yardım alırım ama ertelemem 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır genel olarak içinde bulunduğum an da çözerim ya da ne zaman istersem 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar