Sanırım insanı fazlaca olumsuz etkileyen şeylerden birisi bu "ait hissedememe" durumu. Bu yaşadığı yere olur, hayatında ki insana olur... Peki sen neye/nereye ait olduğunu bulabildin mi?
Nefes alıyorsak doğru yolda istek güneş tepemizde hergün doğup batıyorsa ait olduğumuz yerdeyiz demektir bu konu bana göre alışıp alışmama konusu gidiyoruz bir yere burası benim evim başka yerde olmaz diyoruz zorunlu başka bi yere gidiyoruz uf uf ben burada yapamam diyoruz biraz zaman geçtimi yine aynı şey burası evim diyoruz çevremizdeki duvarları yıkarken zorlanıyoruz şöyle bi durumda var bazen hiç alışamıyoruz ama buda az miktarda (Burada gerçekten doğal dışı bi durum vardır) ben genel olandan bahsediyorum bu dediklerim sadece mekan için değil insanlar içinde aynı ben ya da biz insanlar o temmelli aitlik duygusunu bu hayatta bulamayabiliriz ki şöyle bi düşününce aidim dediğimde ben resmen kendimi yanıltıyorum o yüzden bu hayatta ait olduğum mekanı kişiyi aramayı pek düşünmüyorum çünkü çok çabuk boşlukları dolduruyoruz
Ben ne istediğimi, ne olduğumu bildiğimi düşünüyorum sıcaksütlü, asıl mesele diğer insanlara da bu konumda çok yüz verdiğimi düşünüyorum. Benim sorunum ne istediğini, nereye ait olduğunu bilememek değil, ait olduğun yere giderken yanımda taşıdığım insanlar. Artık daha seçici olmaya çalışıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Ben ait olduğum yerdeyim. Şu an olduğum yer. Mutlu olduğum ortam. :) hiç bir yere ait değilmişim hissini yaşamadım hiç. Bana ait olan biri olmalı :D başı boş geziniyor, o beni bulsun
Bilmem hiç düşünmedim ve ülkemi seviyorum. Sanırım bu topraklar bana ait bende bu topraklara. Yoksa burada olmazdım. Eskiden yüreğim bana ait değildi. Umarım kalbim sahibini bulur en azından.