Bugün çektim perdelerimi sana bakan penceremin. Penceresi olmayan bir odaya geçtim Ben istiyorum ki sevince değişmeyen insanlar olsun Ben istiyorum ki değer verilince şımarmayan insanlar olsun Ben istiyorum ki böyle insanlar hayatımdan eksik olsun Ve ben artık hiç bir şey istemiyorum Günaydın Ks☕🚬 https://youtu.be/akwQ-r28YvA
‘Ben etrafımda olanım.’ Veya ‘Etrafımda ne varsa ben oyum. Peki Sen kimsin? Hikayenin adı var mı?
33 senede ne gördün ne yaşadın dersen eskilerde vardı ne varsa saygı sevgi hoşgörü muhabbet insanlık vardı eskiden ne zaman ki teknoloji gelişti devir değişti her şey b... sardı
Gitgide içimize kapandık sosyal medya evimiz oldu ele konuşamadığımız herşeyi buralara yazdık. İnsanlar artık her şey elimin altında deyip güzel olan ne varsa elinin tersiyle itti zamana ayak uyduruyoruz ritim tutarak
son sürat gidiyoruz kesinlikle telefonlar akıllandı insanlar akılsızlaştı kendimizi o kadar çok sosyal medyaya sanal hayata bağlamışız ki insanların neredeyse gününün çoğu internette veya sosyal medyada geçiyor yetmezmiş gibi yemek yerken uyurken afedersin tuvalette bile ✋🏼 de telefon insanlar git gide yalnizlasiyor robotlasiyor
Güzel yazıyorum belki ama güzel yaşadığımdan değil elbette 😊insanın hayalleri gidenleri gidip dönmeyecek olanları var beklentim yok artık hiç bir konudan
Bence beklentilerin hep olsun ama pismanliklarin olmasin. Keza ben hayatta basina gelebilecek ne varsa yasamis hatta master yaptim. Aslinda seninle paralel yasanmisliklardayiz
Kesinlikle oyle. Insanlarin nereden neyle karsilasacagi belli olmuyor. Ki seninle karsilastim. Cunku bu platformda gercekten anlayisli ve konusmasini bilen insan sayisi cok az
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben etrafta gezen biriyim, canım sıkılır sataşırım canım bunalır savaşırım, canım ister öhüm öhü, ondan işte :)) Günaydın
Daganık yaşarım diyorsun 😊
Önce dağıtır usulünce, sonra toplarım ince ince. Eşref saatim de gelince, doyma şenliğe keyfimce..
Noldu ya mani yazdım. Uykusuz kalmayacaktım ben.
Evet güzel oldu 😇
Dağıtıp toplamak ta marifet
Dün şarap içiyordun, bugün ayılamamışın 😄
Tabi marifet çok bende, şu görsel yerine başka bir görsel olsaydı daha net olurdu :))
Dün öyleydi bugün böyle 😇insan hergün aynı olur mu bir gün kavuşur birgün ugurlar.. Görselde iddialıyım müziğe konuya uygun buldum 😊
Müzik dinlemez oldum uzun zamandır.. Yine de hatrın ve level 13 şerefine bir göz atarım 😅😂
Yoksun ortalıkta
Sen nerdesin
Günaydın güzel şeyler isteyen kadın.
Günaydın 😇☕
ben bir garip kel oglanim
Aklın yerinde ise sorun yok 😂
akıl baştan gideli çok oldu bu ülkede olup akıl yerinde olan var mıdır
maalesef haklısın zor günler
umarım geçer gider bizler göremesek bile genç kardeşlerim yeni nesil refah içinde huzur içinde yaşar
Güzel dilekler ama zor gibi daha kötüye gidiyor
33 senede ne gördün ne yaşadın dersen eskilerde vardı ne varsa saygı sevgi hoşgörü muhabbet insanlık vardı eskiden ne zaman ki teknoloji gelişti devir değişti her şey b... sardı
Gitgide içimize kapandık sosyal medya evimiz oldu ele konuşamadığımız herşeyi buralara yazdık. İnsanlar artık her şey elimin altında deyip güzel olan ne varsa elinin tersiyle itti zamana ayak uyduruyoruz ritim tutarak
son sürat gidiyoruz kesinlikle telefonlar akıllandı insanlar akılsızlaştı kendimizi o kadar çok sosyal medyaya sanal hayata bağlamışız ki insanların neredeyse gününün çoğu internette veya sosyal medyada geçiyor yetmezmiş gibi yemek yerken uyurken afedersin tuvalette bile ✋🏼 de telefon insanlar git gide yalnizlasiyor robotlasiyor
her şeyi robotlar yapacak deniyordu insanları robot yaptılar
Tam olarak bu.. Kaybedilen zaman en büyük kayıp
giden ömürden gidiyor işte zaman su misali bi varsın bir bakmışsın göçmüş gitmişsin
Var tabi etrafimin etrafi :))
Falanımın filanı gibi yani 😊
Aynen oyle
Ben hayatın ta kendisiyim.
Yaşayan bilir 😇
Kesinlikle. Yasamak lazim
Halden anlayanlarla
Halden anlayacak insan o kadar az ki nerede bulacagiz m
Çok zor
Kesinlikle öyle. Siz peki hic bulabildiniz mi?
Sanmıyorum bulmuş olsaydım bu kadar şeyi yazamazdım
Sana bunlari yazdiran hep bundan yani (:
Güzel yazıyorum belki ama güzel yaşadığımdan değil elbette 😊insanın hayalleri gidenleri gidip dönmeyecek olanları var beklentim yok artık hiç bir konudan
Bence beklentilerin hep olsun ama pismanliklarin olmasin. Keza ben hayatta basina gelebilecek ne varsa yasamis hatta master yaptim. Aslinda seninle paralel yasanmisliklardayiz
Ne güzel anlayan insanların olması hepimizin sınavı farklı yerlerden
Kesinlikle oyle. Insanlarin nereden neyle karsilasacagi belli olmuyor. Ki seninle karsilastim. Cunku bu platformda gercekten anlayisli ve konusmasini bilen insan sayisi cok az
Teşekkür ederim 🙏 bilmukabele 🚬☕Acıma denk insanlar anlar
'' bilmukabele'' şu kelimeyi bırak kullanmayı anlamını bilmeyen insanlarla dolu burası.
Sadece burası değil aslında gerçek hayatta bile öyle
Gercekten cok dogru.. iyi ki varsin diyelim o zaman
Teşekkür ederim 🙏 sende iyi ki varsın
Adı yok
Belirsizlik 😏
Fotodaki adam sapik filme oynayan adam değil mi
Önemi yok ben konuya uygun gördüm fikrim yok
Bende etrafında dolaşan biriyim ne değiştim nede değişmek istedim bir yaprak misali savrulup gidiyorum
Yaprak gibi döküldük ziyan olduk belkide ama yinede yaşadık
Aynen her gün olacegimizi bile bile kendimizi güzel günlere hazırladık
İnsan işte bitmeyen deli umudu var
Umut ekmek gibidir acikica yersin doyunca başka bir şey istersin
İyi geceler yaş doğrumu
sen söyle :)