Daha önce hiç rüya içinde uyandığınızı gördünüz mü?

Daha önce hiç rüya içinde uyandığınızı gördünüz mü? Ben çok fazla görürüm ama bu gece bir felaketti.5 6 kere falan uyandığımı gördüm ama aslında uyanmamıştım. Ve her seferinde farklı mekanlardaydım. Son 2rüyam ise aşırı gerçekçiydi. Birinde kalkıyordum üzerimden yorganı defalarca atıyordum fakat yorgam hala üzerimdeydi üstümden bir türlü atamıyorum burnunu ve ağzımı kapıyordu nefes alamıyordum. Sonra dua etmeye başladım yataktan dönerek kendimi yere attım ve kurtuldum. Derken tekrar uyanmaya başladım. Bu sefer emindim uyandığımdan garip hiçbir şey yoktu. Gözümü açtım sol yanımdaki duvarla karşı karşıya geldim üzerine yattigim kolum tutulmuştu o nasıl rüyaydı diye düşünürken sağa dönüp kalktım oda arkadaşım uyuyormu diye kontrol etmek istedim. Bi baktım ki yatağı yanlış konumda. Ve kız yatağın üstünde zıplıyordu. Derken beni gördü gözlerinin etrafı siyaha dönmeye başladı ve üstüme doğru koşmaya. O an dedim ki asla uyanamayacağım , öldüm veya uyku hastalığına yakalandım. Ve uyandım. Etrafimdaki her şey yerinde mi diye kontrol ettim😂😂 sonra telefona baktım tam 13 saat uyumuşum. Korkunçtu.
Daha önce hiç rüya içinde uyandığınızı gördünüz mü?