Gece gece bir beyin açıcı soru da benden😀
Kaybettiklerimiz bazen kayıp gibi görünse de aslında çok şey kazandırabiliiyor.
Sizin kayıplarınız size ne kazandırdı?

Belkilerle hayat yaşanmıyor. O yüzden kazandım mı kaybettim mi bunu bilemem. Her seçim farkı bir yol açıyor insana benim seçtiklerim pek iyi sonuçlar vermedi. Bu yüzden kazandığımı düşünmüyorum.
Bana kötülük katan insanları kaybetmek hayatıma ferahlık kazandırdı. Beni daha huzurlu bir insan yaptı mesela. Elimden yitip giden yıllarıma her ne kadar üzülsem de eğer o yıllar gitmeseydi, ben bu tecrübeleri hangi zaman aralığında edinecektim? Bu şekilde bakınca hayattaki kayıpların bile birer kazanç olduğunu çok rahat bir şekilde anlıyorum. Kaybettiğimiz şeyin yasını tutana kadar, o şeyin gidişiyle hayatımızda nelere yer açıldı onu düşünmemiz gerekiyor. Giden gitti çünkü, kalanlar bizimle. Elimizdekilere sarılıp, ana odaklı yaşamalıyız.
Valla çok şey kazandırdı ama aklıma ilk geleni söylim. Onlara harcadığım zamanı geri kazandırdı.
Çok zamanımı ayırmışım onu fark ettim. Asıl yapmam gerekenleri bi kenara bırakıp , gereksiz kişilere yönelmişim. Aklım başıma geçte olsa geldi. İş işten geçmeden şükür ki.
Tabi tekrar bi canım yapacak potansiyel var bende ama hadi hayırlısı dkdkdkddk
Bir kaç kişiyi kaybetmem gerekiyormuş kaybettim. İyi insan değillerdi. Başıma bela açıyorlardı. Bazılarını ise ben kaybettim. Galiba bende iyi insan değilim
Cevap
17Cevap
Geçen 85 Tl kaybettim. Ne kazandım düşünüyorum... Cep telefonu ile parayı aynı cebe koymamam gerekriğini anladım. Bu tecrübe 85 Tl edermi orası tartışılır.
Tecrübe gerçekten bir sonraki hamleni, o anda ne yapacağını, nerede susup, nerede konuşacağını o kadar güzel öğretiyor ki..
Aynen öyle
@karamsarım3434 sana dışarıdan bakarlar belki saf diye ama halbuki onu diyen o hamleni neden yaptıoğını bilmez aslla
Ben merhamet kurbanı kadından kimseye zarar gelmez kimse yaklaşmasın ben kendime yeterim
Kaybettiğimi sandıgım her seyin sonunda kendimi kazandım
Bilirmisin 😌
Meselaa örnek var mı @aydabrkn
Nasil isterseniz hay hayy
Tecrübe dikkat her söze lafa inanmama kelimelerin ve eylemlerin değeri
Bol bol tecrübe. Daha ince eleyip daha sık dokuyorum artık
Tekrar etmeyeceğim pişmanlıklarımın bilinç altını oluşturdu.
Daha iyisini kazandırdı iyi ki kaybetmişim ve her kaybettiğinden bir ders çıkardım...
Kazandiklarim kaybettiklerimi aşar.. o yüzden iyi ki derim
Sorunun cevabını daha demin sordum 😂
Ne sordun? 😀
Profilimde var 😂
Çok şey kaybettim ama ne kazandım diye bir düşündüğümde aklıma hiçbir şey gelmedi.
Herşeyi aşk acısı kaybettim gitmr dedigim gitti hayat banarabbimi kazandırdı herşeyi kaybetsen ama Rabbimi kaybetmedim.
Öz saygı ve öz güven.
Yeni bir ben kazandırdı.
Yeni Bakış Açıları...
Beni kazandırdı. En çok beni.
Kaybeden kaybettiğini düşünsün ilk önce
Kendimi
Göz yaşı
Sevdiğimi kazandım 😚
Umursamazlık kazandırdı.
Kendime olan saygımu
Beni
mutlu bir gelecek