Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 😶🥲

Krallar padişahlar da yönetimimiz olsa , bir günde seçilen insanlar da yönetimimiz olsa sonuç değişmez, gün gelir ego konuşur. İnsanlığı yine geliştirip sorunlarını çözebilecek olan bilimsel ve teknolojik devrimlerdir. Bunlara halan ihtiyaç var, örneğin ülkeyi ilgilendiren yüksek önemli kararların elektronik kimliği cep telefonda onaylayarak çalışan bir demokrasi uygulamasıyla oylayarak anlık referandum yapılabilmesi ve medyanın uluslararası bagımsız kuruluslardan da saglanması gibi. Böyle bir gelişmişlikte mesela aksi sonuclarını bile bile savaşa evet diyen bir halk olur muydu mesela?
Selamlar,
Belli değil şuanda benim için. Biraz ortada bir savaş sanırım. Ne olacağı, nereye varacağını bende kestiremiyorum. Fakat kaybettiğim pek söylenemez şu aşamada. Kaybetmek pek bana göre değil. Asla pek etmem sonuna kadar mücadele ederim. Ne olup biteceğini yakın zamanda göreceğimi düşünüyorum.
Bu hayat bir savaş değil ki kaybeden ya da kazanan olalım. Bu dünya, imtihan dünyası. Bazen unutabiliyoruz ama hep aklımızda bulunmalı. Savaşta değil, imtihandayız.
Sonunda da ya cenneti, ya da cehennemi kazanacağız. Savaşa değil, sınava hazırlamalıyız kendimizi ๑
Sonunu düşünen kahraman olamaz diye bir laf var, savaşmayı bırakanlar köle olur.
Cevap
34Cevap
Kazanan veya kaybeden yok. Herkes kaderini yaşıyor
Bilek güreşi gibi bir oraya bir diğer tarafa yamuluyoruz
Bir adamın her şeyi mi doğru olur ya diğerleri bu adamin yaninda ne acaba
Sesi güzel şarkılari güzel baskalari gibi saçma sapan hareketleri yok bir duruşu var
Bunlar daha küçük savaşlar. Dünyada her yüz kişiden 99'unun öleceği büyük kıyamet alameti olan savaşı kaybedeceğiz aslında biz ahir zaman insanları.
Dünya ya gelerek en başından kaybettik özellikle bu deviri gören ve yaşayanlar olarak diye düşünüyorum
Kazanmışız ki dünyaya gelmişiz
Kimsenin kazandığı bir şey yok Her zaman kazanan bile elbet birgün kaybedecektir o yüzden tadını çıkart
Ömür bitmediyse savaş da bitmedi. Sabredin herhal ilerdedir yaşanacak günlerin en güzeli.”
Kaybedenlerden olmak daha bir ayriciliktir aslinda. Insan hayattan zevk alir.
İnsanlıktan çıkmış durumdayız inşaAllah asıl dünyamızı kaybetmeyiz
Halk baslatmiyor savaslari gözü doymaz eğitimsiz cahil narsistler başlatıyor cem bey haklı
Tabi ki kaybettik 3 günlük hayat için hala yamyam gibi birbirimizi yiyip kendimizi avutuyoruz
Kazandım derken bi bakıyorum mağlup olmuşum. Karar veremedim daha
Ben kayıp ediyor gibiyimde. Sonuç ahirette anlaşılır
Kazanırken kaybedilenler , kaybederken kazanılanlar.. galibiyet hiç yok //
Yanımızda çok sevdiğimiz biri yok ise kaybetmişizdir.
İnançlı insan için Ahiret hayatı daha önemlidir. Fani dünyayı fazla dert etmemek gerek.
Onu Allah bilir kimin galip kimin mağlup olduğu sınavın sonunda hep bu dünya âlemine göre değerlendirme bunlar.
Kaybettim derim doğarken hayata on sıfır yenik başladım.

şu sağdaki sıska melek gibi savaştım yenildim ve ezildim...
zaaflarimiza yenik dustuk esir olduk.. gelecek neslimiz cok agie bedel oducek
Savaş kafanda biter çok aç gözlüysen Savaş bitmemiştir o kişi için ve bitmeyecektir
Henüz hiç bir şey bitmedi
Aynen katılıyorum söze
Hayat savaş değildir bence
Savaş daha devam ediyor.
Bu hayatın sonu belli ya prenses
Benim savaş daha devam ediyor sonucu belirsiz
Hiçbir zaman ümitsiz olma :)
Nefes alıyorsan hala ümit vardır
Meraketmegüçsahibiolmayanlardaaynı:))
Güzel bir söz çok doğru söylemiş..
Aramızda kalsın ama savaş yeni başlıyor
Harika açıklamış olayı 💯👏🏻👏🏻👏🏻
Hep kaybediyoruz zaten...
Ben her şeyi kaybedeli yıllar oldu
Film henüz bitmedi umudun olsun
Henüz bitmedi
maalesef kaybettik
Kaybedenlerdenim..
Sonuç daha belli değil. Hayat savaşı devam ediyor.
Ben kaybettim de gerisini bilmem
TL den çok insanlık değerini kaybetti.
Kazandık gibi değil.
Doğru demiş
Ne güzel demiş..
Kaybettik
Kaybettik bence
Kaybettik gibi
Kaybettim
Ben kaybettim
Kazaniriz inş
Kaybettik sanırım