Kısa erkeklere neden bu kadar psikolojik baskı uygulanıyor?

Hiç kimseye içimi açmadığım için buraya yazacağım alınan alınsın umrumda bile değil. Ben hayatım boyunca dışarıda örnek gösterilen efendi, çalışkan, zeki ve yakışıklı birisi oldum. Sonra da boy takıntım başladı. Hiç kimse benim tipime bir şey demedi sadece kısa boy twitlerinin hepsini üşenmeden teker teker okudum. Haliyle kendimden nefret ettim üstelik bu kadar övülen birisi olmama rağmen.

2 seneye önceye kadar sosyal medya bile kullanmazdım. Twitter'da bir sürü boy twitleri kol geziyor. Uzun erkekler, kısa boyludan avantajlıymış. Bunun tersini iddia etmiyorum sizin gibi pislik değilim ben kimseyle kendimi kıyaslamam. Neyse. Allah inşallah size ömür boyu acılar çektirsin, çok büyük bi yerden vurucam Allah inşallah sizi hayırsız, vatana millete hayrı bile olmayan evlatlarla sınasın. 20 yaşımda, gençliğimin baharında bana kendimden nefret ettirdiniz, koskoca Amerika dan sizin gibi pisliklerin içine düşmem yetmezmiş gibi bir de sırf boyum kısa diye yalnız gezdim hep. Keşke babam orada büyümeme müsaade etseydi. Sizin gibi pislik canlıları da hiç tanımamış olurdum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sözüm bu twitleri atanlara. Bana ters bir yorum yapan olursa bu twiti sizin attığınız ortaya çıkar ve ona göre muammele yapicam. Hakaret yemek isteyen buyursun
Kısa erkeklere neden bu kadar psikolojik baskı uygulanıyor?