Abi tamam sevmiyorsun begenmiyorsun hayatında istemiyorsun ama neden sürekli rencide ediyorsun neden sürekli adamları boylarından vuruyorsun? Sevmezsin olur biter
İnsanlar neden kısa boylu erkekleri bu kadar rencide ediyor?
Kişi veya kişileri fiziksel görünümünden ötürü vurmak gerçekten zavallı işidir, kişi isterse şişman, zayıf, uzun veya kısa olur. Özellikle boy gibi değiştirmesi zor olan fiziksel özelliklerde acımadan vurmak çok haince birşey, bence bu Siyahi bir insana Z*nci demekle aynı bir ayrımcılık.
1.75 mi? İimis benim o kadar da yok, bende minyon tipli kadinlari begeniyorum. Onemli olan dengini bulmak, ben donanimima guveniyorum peki sen? Uzun boylu erkegi isterken neyine guveniyorsun? Ben zeka ve kafa uyumuna bakarken, sen olayi sekle indirgiyorsun o yuzden de rencide eden arkadaslar, aldatilmaya , terk edilmeye, mutsuz olmaya mahkumsunuz..!
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben özellikle 175 altı bir erkekle çıkmak isterdim, boyum 150 çünkü. Boyu boyuma diyebileceğim biri olsun neden 180-190 olsun ki? Ellerini tutup gözlerinin içine bakabilmek için kafamı 45 derece kaldiracaksam ne anlamı var, o sırf alnımı öpmek için egilecekse ne anlamı var, birbirimize ayakta dururken sıkı sıkı sarilamayacaksak ne anlamı var...
İnanmıyorum bunlara, sadece ilgi çekmek için böyle konuşuyorlar. Mesela kendimden örnek verecek olursam 180 boyum var ama eski sevgilim 158 boyundaydı. Arada 22 cm vardı ve çok zorluk çekiyorduk. Doğru düzgün sarılamıyorsun, yatamıyorsun.
Bu tür insanları takmamak lazım. İnternet trolünden başka bir şey olamaz bu insanlar. Sosyal medya ortamının ipi koptu maalesef. Kimseyi ciddiye almamak lazım şu devirde. Altını deşsen kara su çıkar bu insanların içinden.
Kendini ön plana cikarmak icin bence benim aklima baska bir sey gelmiyor sunlar disindakiler gelin der gibi hoş bir davranis degil
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi senin eşin abin hayatındaki tüm erkekler 1.90 olsada senin bunu demeye hakkın yok. İnsanlar bunu anlamalı. İlk önce insanları boylarına göre değil yüreklerine göre yargılamayı ögrenmeliler.
Millet tipsiz ve kısa erkekleri ezmeyi seviyor. Sonuçta feminist berbat bir dünyada yaşıyoruz aynısını çirkin obez kızlara yapsalar feministler ayaklanır. Tipsiz olarak doğduğum güne lanet olsun
O rencide eden bayan bence kaşar cinsindendir. Bana da kelsin,çirkşnsin dediler ama kafaya takmaya değmez. Meğer ki onların dediği doğru olsa bile insanın kusuru yüzüne vurulmaz. Bu tip insanlar ham insanlar.. Olgunlaşmamışlar.
Kendisi kompleksli insanlar kendi kusurunu örtmek için başkalarının kusurlarını hatta kusur olmayan özelliklerini aşağılar çünkü kendi kusurunu örttüğünü düşünür