Eskisi kadar mı bilemiyorum ancak ben hala gülüyorum. Yaşadığım şeyler ne olursa olsun, gülmeyi başarabiliyorum. Hayat her şeye rağmen güzel. Ve bu hayatta, ne dert biter ne sorun. Son nefesimize kadar sorunlarımız olmaya devam edecektir. Sorunları çok fazla kafaya takarsak bu hayattan hiç zevk alamayız. O yüzden sorunları gereğinden fazla kafama takmıyorum. Oluyor ve sonra unutuyorum. Unutmaya çalışıyorum. Her daim gülmeye devam ediyorum. Bu hayat bu kadar üzülmek için çok kısa. Eskisi kadar mı gülüyorum orası muamma ama yine siz her daim gülümseyin :)
Hayır gülemiyorum gerçek içten olan gülüşlerim yok oldu hiç bir şeye gülmeyi bırakın tebesüm bile etmek istemiyorum içten bir dudak kıvrımı bile geçmiyor Gerçek ve içten gülüşlerimi gitmiş olabilir ama yerine içten olmayan sahte gülüşler hediye edildi canım yanıyor gülüyorum söylenen acı tatlı sözlere sahte bir gülümseme verir oldum o kadar gülmek gelmiyor ki içimden tek yaptığım kitapların kapılarını aralayıp gerçek yalan acımasız insanlardan tamamen ilişkimi kesmek kitaplara sığınmak.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Hayır gülüyorum ben. Yalandan da olsa hep gülerim. Derdim olur anlatırken gülerim. Canım yanar ben yine gülerim. Gülüşler azalmadı bende. Daha da arttı. Çünkü umursamazlık seviyesi artışı oldu. Vücut somurtma modunda kalamıyor. Hiç bir şey olmasa kendi kendimle dalga geçer, yine gülerim. Somurtkan insanları sevmiyorum ben.
Eskiden hiç gülemezdim. Şimdilerde eskiye kıyasla biraz daha pozitif, umut dolu bakıyorum hayata. Hep dipte debelenecek değiliz. Bu çamurdan çıkacağımız günler de yakındır diyerek avutuyorum kendimi. Umarım basit bir avuntuyla kalmaz, o güzel günleri gerçekten görürüz...
Asla eskisi kadar gülemiyorum. Bir kere yaşadığımız dünya çok kirletildi.. savaşlar , hastalıklar.. Herkes psikolojik olarak farkında olsun olmasın ciddi anlamda yıprandı. Bazı şeylere eskisi kadar olumlu bakamiyorum maalesef bu da gülümsemelerimden çalıyor
Dün çok güldüm çok eğlendim. Genelde güleryüzlü biriyim zaten onun için eskisi yenisi yok pozitif ve enerjik biriyim genelde o yüzden gülmek gülümsemek çok kolay benim için 🙂
Belki her şey berbat hayatımda ama çok güzel gülüyorum be 🤗 eskisinden de güzel.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskisinden daha mütebessim, daha canlı, hayata daha olumlu bakan, acı çektiğinde geçeceğinin şuurunda olup kendini ayakta tutan, ve insanlarla ya da kendi başına daha çok gülebilen bir insanım şimdi.