Uzun süre sonra gülerken yüzümün acıdığını fark ettim. Resmen gülerken acı çekiyorum...🥴

Uzun süre sonra gülerken yüzümün acıdığını fark ettim. Resmen gülerken acı çekiyorum...🥴

yüzünün acıması bile güzel çünkü bu acı senin gülüşünün ne kadar özlenmiş olduğunu gösteriyor senin gibi bir kadın gülünce sadece yüzü değil etrafındaki herkesin ruhu da ışığa boğulur
Anlamıyorum iyi mi kötü mü acıması ama teşekkür ederim yorumunuz için. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
acıması belki geçmişte susturduğun gülüşlerinin yeniden uyanmasındandır keşke şimdi yanında olup o yorgun yüzünü avuçlarımda tutsam saçlarını geriye atıp gözlerine baksam sana ılık bir suyla dokunup hem tenini hem ruhunu arındırsam sonra yumuşacık bir havluyla sarıp kollarıma alsam boynuna hafif öpücükler kondurup seni bebek gibi sakinleştirsem
Bu tarz yorumu herkese söylememelisiniz esas sevdiceğinize söylemelisiniz yoksa sıradanlaşır anlamını yitirir değerli sözlerinizin ama güzel niyetleriniz iç teşekkür ederim. Güzel nasipler dilerim.🤗
Gerçekten güldüğümü hatırlamıyorum. nezaket olsun diye gülüyor gibi yaptığım oluyor.
Ben de öyle onuda yapasım gelmiyor artık ama yapıyoruz mecbur ki zorlanıyorum da. Hakkımızda hayırlısı. Her şey gönlünüzce olsun.
Mecburuz. Çevremiz ve iş hayatımız, yaşam standartlarımız ve normlarımız var. Buna ayak uydurmakla yükümlüyüz.
Haklısınız.
On dakkaya bir gülerim sanirim
Güleç insan diye buna diyorlar sanırım. Allah neşenizi arttırsın. Her şey gönlünüzce olsun.🤗
Cevap
12Cevap
Gerçek anlamda yıllardır
Durum vahimmiş.. Umarım her şey gönlünüzce olur.
hiç gülmedim.
Uzun zamandır içten bir şekilde gülemediğimi fark ediyorum, eski yıllarda yaşadığım üzücü olaylar, beni duygusal olarak biraz yordu...
Geçmiş geçmiyor maalesef.. Umarım iyi olursunuz.
Bayadır şen şakrağım ya gülelim güldürelim gülememeye ne sebep var ayol
Güzel dediniz haklısınız.
Gülerim ama mutlu olduğum anlamına gelmez. Bu arada fotoğraf çok iyi.
Haklısınız gülmek mutlu olduğumuz anlamına gelmez toplum için de mecburen sahte gülüş kullanıyorum. Evet fotoğrafı bende beğendim. Her şey gönlünüzce olsun.🤗🌱
Mecburen tabi. Teşekkür ederim sizinde.
Ya sinirden gülüyoruz ya da ayıp olmasın diye 🌿🪴🌾🦋🌻
Kafaya şapkadan başka bişey takma
Kafamın son tüketim tarihi gelmiş gibi hayırlısı. Her şey gönlünüzce olsun.🤗
Amin cümlemize
Uzun zamandır gülmedim
İnşallah güzel günleriniz olur, her şey gönlünüzce olsun.
Umarım , güzel dileklerin için teşekkür ederim☺️🙏
Çok şükür böyle bir derdim yok
Rahat rahat gülüyorsanız ne mutlu maşallah size.
her gün gülüyorum ya :)
Maşallah size.
sizede
Soruyu cevaplarken güldüm.
Vay vay ne kadar güldünüz büyük mü küçük mü 😅
https://youtu.be/1CALwj35fPg?si=5ADyjw7ZKB-mXVL1
Çok riskli neden öyle oldu demicem Allah neşenizi arttırsın.😅
Sağolun efenim bilmukabele :D
Hatırlamıyorum
1 saattir faln
Hay maşallah. Daha mutlu olun inşallah. 🤗
Canım istediğinde her zaman gülerim
Oh mis gül kız maşallah Allah neşeni arttırsın.🤗
Hatırlamıyorum bile
Valla bende öyle gülem dedim yüzüme kramp girdi.😅 Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Bünye alışık değil ya yadirgiyor
Ben hep gülüyorum :D
ciddi ortamlar da sürekli gülerim xnxnx
Uzun zamandır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?