''Sertlik kanında var hayatın..''
#smellsmoke

Ben pamuk gibi olduğunu düşünürdüm de kaya gibiymisim yakın zamanda yeni tanıştığım insanlar çok sert ve havalı göründüğümü samimi olduktan sonra söylediler 😄
Benim dış görünüşüm oldukça soğuktur. Her ne kadar güldüğü zaman gözleri gülen biri olsam da dışarıdan duruşum böyle. Elimde olan bir durum değil. O sırada kafam dolu oluyordur muhtemelen ya da dedim sıkkın oluyordur. Durduk yere de güle güle yürüyen biri olmadığıma göre🤷 Ancak içimde pamuk gibi biri var. Keşfedildiği zaman, merhamet ve şefkati bol olan biriyim. Gerçi o şevkati hak etmediğini anladığım an kişinin, yeniden bir kaya olurum.
Cevap
20Cevap
Dışarıdan soğuk görünürüm ancak sert görünmem öyle biri de değilim zaten.
Pamuk şekeri gibiyim ben.
Ama yine de yanıma yaklaşırken bir çekinirler...😄😄
Kişiye ve duruma göre değişir. Bazen öldürecek gibi bakarım, sanki karşımdakini yıkıp geçecek bir kaya gibi olurum. Bazen de sevgiye boğacak, yüreğini yumoş yumoş yapacak kadar pambık olurum. Ama genelde ifadesizim. Beni gören kesin şöyledir, böyledir diyemez yani kolay kolay ๑
Soğuk hatta burnu havada görünüyormuşum. Birkaç arkadaşım tanımadan önce öyle düşündüklerini itiraf etmişti
Soğuk, sert biriyim duruşum böyle insanlarla arama mesafe koyuyorum ancak bunu bilerek yapıyorum fazla samimiyetin göz çıkardığını insanların haddini aşmasına neden olduğunu epey uzun zaman önce anladım. Arkamdan "çok soğuk, sert hiç gülmüyor" diyenlere de aldırış etmiyorum yalandan yere kimseyi gülemem veya onlar mutlu olacak diye sahte davranmam yapıma ters.
Güleryüzlü olduğum için başıma bela bir durumdur. Sert görünmeyi isterdim ama elimde değil sıcak bir insanım.
Dışardan çok sert bir profil çizdiğimi söylüyorlar ama sert bir insan değilim deli gibi bir enerjiye sahibim normalde
Kaya gibidir. Tanımayanlar pek sıcak bakmıyor bana.
Eskiden pamuk gibi idik. Şimdi ise asık suratlının tekiyim.
Taş gibi görünmeyi tercih ediyorum. Pamuk gibi olmak kanımda yok.
Yeni tanıyanlar genellikle soğuk ve havalı bulur tanıdıkça yanıldıklarını söylerler.
Orta şeker diyelim. Kimisi çok şirinsin, coolsun vs diyor kimisi ise keş' torbacı tipi var sende diyor.
Yerine göre ama dışarda genelde yaklaşılması kolay biri olarak görünmediğini ama tanıdıkdan sonra çok cana yakın olduğumu söylüyorlar.
Sevdiğim insanlara pambık gibiyimdir
Sevmediklerime karşı dahada pambık gibiyimdir🤫😅
Sinsilik kanında var hayatın 😅😅
Dışarıdan çok soğuk ve sert görünüyorum.
Dışardan sert görünümlü içi merhametli olan biriyim.
Biraz soğuk biraz sicakkk ortasında bir yerde yanii
Resimdeki çok seksi bir hatun😍
Ben olduğum gibiyim ne bilim 🙂
Yüzüm çok masum görünüyor ama çok da soğuk duruyormuşum.. Arası olur gibi.
Sen söyler misin lütfen redcim :)
Dışın da için de bir bro :) Sert görünmüyorsun bence.. Zaten değilsin de..
Sen baş tacısın kardeşim
Teşekkürler bro :)
her gören ne kadar küçük duruyosun çok tatlısın diyo ama eksiksiz herkess dün mesela yeni tanıştığım 2 kişi de aynı cümleleri söyledi
Sevdiğime karşı yumuşak
Dışarıdan baya soğuk biriyim 😊
Ortası
Pamuk gibiyim sanırım
Bazen kaya bazen pamuk gibi
Çokta sert değil sanırım ya xD
Sinirli suratsız bir mizacım var
Pamuk gibiyim. 😁
Kaya gibi
Kaya gibi
Pamuk 😂
Sert mizaçlıyım