Hiç yaşanmamış gibi sayarım bazı şeyleri. Çok sevdiğim bir insanı sanki hayatımda hiç olmamış gibisinden çıkarırım ve içimde ona karşı en ufak şey bile bırakmam. Çok duygusal olduğum kadar çok çabuk duygusuzlaşabilirim. Bu benim en güçlü silahım.
Bugün seviyorum dediğimi, yarın ardımda bırakırım. Öyle keyfi bırakma değil bu.. Hani sizin kıymetinizi bilmeyen, eleştiren insanları geride bırakmak gibidir. O güne dair iyi/kötü yaşanmışlıkları bile bir anda hafızamdan silip atarım. Belki de umursamaz olmayı tercih etmem bu yüzdendir..
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ben genellikle umursamaz. Silahım değil de kalkanımdır bu. Kimseye silah kullanacak kadar önem vermedim. Bazen umursanmamak öldürür insanı silaha gerek bile kalmaz.🤷
Benim en güçlü silahım aslında tamamen içtenliğim. Ben rol yapamayan ve yaptığım zaman da mutlaka kendimi ele veren, kaybeden bir insan olurum. Ama kendim olduğumda mutlaka kazanıyorum, mutlaka demeyim de çoğunlukla. Kaybettiğimi sandığımda da sonradan anıyorum aslında bir şey kaybetmemişim falan diye.
Ben karşımdakini vurmak istediğimde yine "ben" oluyorum ve karşımdaki kazanmak için bin bir şekle, bin bir maskeye bürünürken kaybediyor. Çünkü bazen en kurnaz insan bile kendini ele verebilir. Kendini ele verdiğinde de insan daha fazla komik duruma ya da haksız duruma düşer.
Silah olarak görüyor muyum, emin değilim.. Ayrıca konuya göre de değişiyor bu..
Mesela samimiyetim ve çırılçıplak oluşum olabilir.. İçten, en derinden; aynı zamanda en tepede yaşamak çoğu duyguyu.. Bazen de umursamaz.. Hayır demenin zevkini yaşayan yeri geldiğinde.. Anlayana da bakışlarım..
Aklım. Biz kadınların en güçlü silahının dişiliğimiz olduğunu sanıyor erkekler oysa dişiliği kullanmak bile zeka gerektirir. Bir kadının istese başaramayacağı şey yoktur bu hayatta. Çünkü gerçekten çok zeki yaratılmış varlıklarız biz , erkekler gibi burdan dümdüz git karşına çıkar zihniyetli değiliz her ara sokağa girer çıkarız 🥲
Girdiğim her ortamda illa ki beni gözü kesen oluyo böyle bi sınamaya çalışıyolar güç yarışı falan. Kemiklerini kırıyom sorun çözülüyo zaten bunu yapan insanlar genelde ruhu ya da fiziği zayıf olan insanlar oluyo dayağı yediklerinde zamanla dost olmaya çalışıyolar 😂 bükemediğim eli öperim misali
Sabrım ve sessizliğim ☺️ Susmak ne çok şey anlatır bilir misin?
Susmak bazen çok şey anlatır, Konuşmak bazen hiç bir şey... Gitmek bazen çok şey anlatır, Kalmak hiç bir şey... Ya gidekalmak? Gidekalmak neler anlatır...
Kelimelerim. Onları öyle bir kullanıyorum ki karşımdaki neye uğradığına şaşırıyor. Bazen susacak olsam da konuşmaya devam ediyorum. Sonu çoğu zaman yıkımla bitse kırılmaktan bıktım. Bazen kırmak gerekiyor acımadan, bazıları bundan anlıyor çünkü ๑
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Dayanıyorum ya galiba sabır diyebilirim o kadar dayanıklıyım ki yani ben kendimden böyle bir performansı beklemiyordum açıkçası hala aklımı getirmemiş olman bile bence çok güzel bir şey Bu benim dayanıklı olduğumu gösterir efendimisss