Ben kitaplara kaçıyorum.

Şarkılara, kendimi daha da dibe çekmekte bir numarayım, kötü bir ruh halindeysem dinlediğim şarkılarla daha da yerlerde sürünsemde yine de üzüntünü ya da daralıp bunaltan şey her neyse dibine kadar yaşayıp sonra atlatma kısmına geçebiliyorum sanırım.
Kendi kabuğuma çekiliyorum. Hayat devam ediyor insanlar sessize alınıyor. Sonrası belki bir kitapta belki bir şarkının nakaratinda belki bir manzarada belkide dumanı üstünde tüten bir kahvede buluyorum... Hepside huzura çıkıyor.
Cevap
11Cevap
Acil çıkış kapım tamamen yalnız kalmak. Kapatırım telefonu işten de izin alırım yıllık iznimi filmlere, bulmacalara, yemeklere, uykuya harcarım valla
Tahammül edemediğim ya da bunaldığım zamanlarda kafamı dağıtabileceğim belirli bir çıkış kapım yok. Her zaman aynı duygular içerisinde olmuyorum çünkü aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamıyorum, yaşamadığım için aynı ruh halinde olmuyorum. O yüzden an bana ne iyi gelecekse o benim acil çıkış kapım oluyor.
Selamlar,
Benim için acil çıkış kapısı yine kendi iç dünyam. Bu tür durumlarda kendi içime dönmeyi, duvarlarımın arkasında kalmayı daha çok seviyorum. Kendimi böylelikle daha güvenli ve rahat hissediyorum. Yürüyüş yapıyor, kitap okuyorum. Kendimi yine filmlere veriyor farklı dünyalara yol açıyorum.
Önce bir yalnızlığa sığınıyorum, yatağa gider yorganımı kafama çeker ağlarım çok bunaldıysam.
Kitaplarımı da seviyorum, biraz kendime gelince onlarla arkadaşlık ediyorum iyi geliyor
Evimin penceresini açıp deniz manzarasına öylece dalıp gitmek.
Gökyüzü, deniz ve doğa. Bu üçü bana bayağı iyi geliyor. Daralıp bunaldığımda bu üçünden birine ihtiyaç duyuyorum.
Benim acil çıkış kapım KS sanırım.😄
Buradaki arkadaşlara sarıyorum ben. Bazen de müzik dinlemeye veriyorum kendimi.
Deniz deniz veee denizz🥰
Denizi görmek bile iyi geliyor hele birde ufuk çizgisine dogru kulaç atmakk sevıyorum o hissi özgürlüğüü😁 her şeyii kıyıda bırakıp gıdıyor gibi🤗
Herkesten ve her şeyden uzak kalabileceğim bir yere kaçıyorum hemen.
Terapi gibi geliyor.
O kapıyı bulsam rahatlicam aslında biliyor musun her şeyden kurtulacağım belki de birkaç saatlik bile olsa ihtiyacım var buna
Bunaldığım anlar.. Alıp başımı çıkıyorum canım nereye istiyorsa sesiz sakin keşve çıkıyorum kendi kendime..
Eskiden bende kitaplara kaciyodum ama artık orası kafamı dagitmiyo artık şarkı dinleyip sadece beni üzen olayı düşünüyorum acidan kaçmanın en iyi yolu onun üstüne gitmek yeterince uzulursen sonrasinda acı cekmezsin
Hafta sonu ise Kitabımı aldığım gibi falezlere hafta içi ise işe. Bana aşırı iyi geliyor.
müzik bazen uyku bazense deniz kenarları kayalıklar..
Müzik ve kitaplar. Beni olduğum yerden, düşünceden soyutlayıp iyi hissettiren iki şey..
Atlıyorum motora ya ormana kaçıyorum ya da sahil kenarına tek başıma kafa dinliyorum
Ne zaman canım sıkılsa sahile giderim kafa dinlemeye bana inanılmaz iyi geliyor
Yürüyüş yaparım, ya da avm gezerim malum Ankara da avm den başka bişi yok
Banyo.
Banyoda duşun altinda biraz düşünür belki biraz ağlar rahatlamayı tercih ederim. Kimse görmeden kimse bilmeden kendi içimde hallederim derdimi.
#tutku
Umursamazlık modunu açıyorum ve geri kalan herşeye kapatıyorum kendimi, kitap okurum ya da dizilere falan izlerim ezelin bölümlerini izlemek iyi sarıyor sjsj
Sanırım. Biri kilitlemiş. Ya da o acil çıkış kapısının merdivenleri yarım yapılmış. Tıkanıyor bir yerde..
Benim ülke değiştirmem gerekiyor. Dünya değiştirmiş gibi oluyorum. Dertlerimi terk ettiğim ülke de bırakmış gibi de rahatlıyorum.
Allah'a sığınırım sınav dünyasında olduğumu hatırlarım
Üsküdar Fethi Paşa korusu ya da adada bir iki gece.
İlk bi ağlama seanslarım başlıyor sonra deli gibi ders çalışıyorum
Hemen deniz kenarına veya kamp yapmaya. Hiç gidemiyorsam ormana yürüyüşe.
Ben uykuya kaçıyorum valla ölüm gibi bişi kafa rahat :d
Alkol ve şarkı. Gece 12den sonra odama çekilip biramı veya şarabımı içiyorum. Arkadan Spotify " bir içki bana iyi gelecek yaralarımı saracak" playlistimi açarak :))
Kendi icime kapanıyorum
Sahil e balık tutmaya
Müzik oluyor genelde.
Denize gideriim 😄 ve ya yalnız kalıp kitap okurum
Şarkılar veya arkadaşlarım🏍️ 😂
Uyumak anca uyuyunca hayattan kopuyorsun
Şarkılara, beni anlatan yazılara
Bir tamamen kendime ayırıyorum
Bulsam o kapıyı hemen çıkacam.
Dizilere dalmak
Uyumak
Her zaman hayata olumlu yönünden bakmam