Kişilik & Karakter Hayattan 'neyin acısını çıkarıyorsunuz? Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhaba Var mı acısını çıkardıklarınız. "Zamanında çok ezildim, hiç sevilmedim, hep yenildim. şimdi acısını çıkarıyorum" diyebiliyor musunuz? Hayattan 'neyin acısını çıkarıyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sanırım benden aldığı her ne varsa acısını çıkarıyorum.. Kimi zaman ailemden birini aldı, kimi zaman beni ben yapan duygulardan birini ya da bir kaçını.. Hayat mı, acımasız.. İnsanlar mı, ondan daha acımasız.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hiçbir şeyin acısını çıkarmıyorum.Bunu asla yapmayacağım...Hayatta acılar çekip ;-Sıra bendeDiyen nice insanlar gördüm, görüyorum, görmeye devam edeceğim.Benim safım belli. Ben bunlardan birisi olmayacağım. Sırada ki kişi ben olmayacağım.cut. 0 0 Yorumla
kantitatif Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zamanında çok uykusuz kaldım şimdi onun acısını çıkartıyorum 😂 1 2 Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Maaşallah dgdf Yorumla kantitatif +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok çalıştım ve bi kaç senedir emeklerinin karşılığını alarak keyfime göre takılıyorum. Yani acısını çıkarma zamanı.. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hayattan yediğim golelrin acısını çıkarıyorum. Şimdi kalesine atılan golleri saymakla meşgul. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Düşündüm de ben galiba Hiçbir şeyi çıkartmıyorum ya🥴😐 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayatla bir derdim yok. Yaptıysam benim hatam benim ahmaklığım, yapıp edip hayatın üzerine atamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acısını çıkarabileceğimiz bir ekonomimiz yok maalesef, o yüzden hayat bizden acısını çıkarıyor 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayattan Ödediğim Bedellerin Acısını Çıkartıyorum 0 0 Yorumla
Bir-Piremses Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çıkaramadım daha ama çok güzel cikaricam 💃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu hayatta hiç bir şey beni yıkamaz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah'tan başka... Yorumla