Kişilik & Karakter İnsanlar mı yoruyor, hayat mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Sizi hangisi daha çok yoruyor. İnsanlar mı, hayat şartları mı?#Edameda Güncellemeler+1 yıl S. s ❤️🌹 İnsanlar mı yoruyor, hayat mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İnsanlar yoruyor. Hayatın neyi var garibimin bütün zorlaştıran unsur insan. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. İş yoruyor, doğal olarak insanlar 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl insanlar yoruyor maalesefhayatın ne suçu varbizden önce de vardı bizden sonrada var olacak 2 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/K7z3590-Mt0Dahası yok 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Hayatın yapabilecekleri sınırlı yorduğu kadar yormadı kader! Ama insanların verdiği yorgunluk kıyas kabul etmez… 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hala bi beklenti içinde olduğum için insanlar yoruyor 🥺 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hayat şartları , heleki şu ortamda silindir gibi üstünden geçiyor. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İnsanlar yoruyor ya gerçekten. Psikolojiyi bitiren insanlar.. Egoları batsın.. 1 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl insanların 3 ayda yorduğunu hayat 3 yılda hatta 30 yılda yormuyor. 0 0 Yorumla
Nybys212 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl İnsanlar çok yorduydu da affedince rahatladım artık 0 0 Yorumla
siirsel1adam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayatı kolaylaştıran insanlar da var zorlaştıran da 0 0 Yorumla
Fereşte Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayat şartları çünkü hayat şartları iyi olunca yoran insanları elinin tersiyle itebiliyorsun. 1 0 Yorumla
Brk911 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İnsanlara fırsat vermeyince yoramıyorlar dolayısıyla seçenek elendi hayat konusunda da bence şekillendiren kişi yoruyor yaniii KENDİM :( 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayat değil, insanlar yoruyor. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hayat soyuttur somut hale getiren insanlardır 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şu sıralar kendi kendimi yoruyorum 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnsanların ağzından çıkan cümleler 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. İnsanlar daha çok yoruyor 0 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Göz bozan fotoyu sen eklediğin için insanlar 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsanlar yoruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İnsanlar yoruyor. Hayatın neyi var garibimin bütün zorlaştıran unsur insan.
İş yoruyor, doğal olarak insanlar
insanlar yoruyor maalesef
hayatın ne suçu var
bizden önce de vardı bizden sonrada var olacak
Dahası yok
Hayatın yapabilecekleri sınırlı yorduğu kadar yormadı kader! Ama insanların verdiği yorgunluk kıyas kabul etmez…
Hala bi beklenti içinde olduğum için insanlar yoruyor 🥺
Hayat şartları , heleki şu ortamda silindir gibi üstünden geçiyor.
İnsanlar yoruyor ya gerçekten. Psikolojiyi bitiren insanlar.. Egoları batsın..
Hayat sadece bir tabir insanlar yoruyor
insanların 3 ayda yorduğunu hayat 3 yılda hatta 30 yılda yormuyor.
İnsanlar çok yorduydu da affedince rahatladım artık
Hayatı kolaylaştıran insanlar da var zorlaştıran da
Hayat şartları çünkü hayat şartları iyi olunca yoran insanları elinin tersiyle itebiliyorsun.
İnsanlara fırsat vermeyince yoramıyorlar dolayısıyla seçenek elendi hayat konusunda da bence şekillendiren kişi yoruyor yaniii KENDİM :(
Kadınlar beni çok yoruyor artık
Hayat değil, insanlar yoruyor.
Hayat soyuttur somut hale getiren insanlardır
Şu sıralar kendi kendimi yoruyorum
İnsanların ağzından çıkan cümleler
İnsanlar daha çok yoruyor
Hayat yordu skti birakti beni
İnsanlar
Göz bozan fotoyu sen eklediğin için insanlar
Hayat yorucu
İnsanlar yoruyor..
Hayat