Evlendiğim günden bu yana, özellikle de çocuklarım doğduğundan bu yana, sürekli özveride bulunuyorum. Kendime ait bir zamanım neredeyse yok gibi. Sürekli çalışıyorum. Hafta içi, hafta sonu ne fırsat olursa para getirecek, değerlendiriyorum. Ben kendime kıyafet alırken hep ucuzuna kaçıyorum. Ama çocuklarıma ne isterlerse onu alıyorum. Eşim e de karışmam. Hoşuna gideni alır. Canları isterse dışardan yemek getirirler. Ben evde ne varsa onu yerim. Daha söylenecek o kadar detay var ki. Gerisini anlatmayayım.
He yaparım ona yapmicam da kime yapıcam gıı 🤭 sevdiiklerim benim için çok değerli hayatımda iyi ki varlar o yüzden onlar için her türlü fedakarlığı yaparım elimin taşın altına koymaktan çekinmem buda benim serseri serbest stilim yiuv. Cesaretliyimdir mesela sayılır mı bilmiyorum ama havuzda ablamla yüzerken panik yaptı ve bana asıldı batmamak için sayesinde ben battım bir süre suyun altında kaldım 5 saniye felan o da. Sonra baktım kendini yukarı çıkarmış kıyıya varmış bende çıktım en sonunda😄
Neden hep ben yaptım bir gün herkes neyden ne için vazgeçtiğimi gördüğünde nelerden be için kim için vazgeçtiğimi görecek öyle severken vazgeçtim ben severken nefes almamamyı öğrendim onlar beni yıktı
Ailem için hayatımdan 10 yıl verdim nasıl bu sayılıyor mu16 yaşımdan beri çalışıyorum ve şuanda 1 tek liram bile yok hep borç ode gitsin kazanç bu sayılıyor sa fedakârlık olarak bilemedim