Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Sakin bir noktada oturuyorum. Hayatta bir tek yaşam şansım var ve o şans şu an elimde diyorum. Bu şansımı kaybetmemi, kendimi mahvetmemi gerektirecek ne olabilir diye düşünüyorum. Tabiki hiç bir şey bulamıyorum ve hiç kimse bulamaz. Hemen olduğum yerden kalkıyorum ve yeniden hayatıma sarılıyorum.
Kendimi salarım Filmlere müziklere oyunlara kitaplara Bazen yazarım kafamdakileri kağıda İbadet de ederim Ama seni önemseyen değer veren insanlar varsa hayatında bu daha kolay olur sevgi kadar iyileştirici bir şey yok
İzlediğim bir kaç kişi var. Nefes egzersizi işe yarıyor. Aslında en güzeli kadınların yaptığı ağlamak ve ben bunu becerebilen biri değilim. İçe atmak insanı yok ediyor ve yalnızken sayıp sövmek güzel oluyor.
Ben roman dansı kursuna yazıldım. Hayatta onlar kadar mutlu , kafaya bir şey takmayan insanlar görmedim. Baktım bunalıyorum açıyorum ordan roman havası başlıyorum, Kırmızı severler eşsiz yemek yemezler. Oh rahatlıyorum. İlaç gibi.
Çok muhteşem uyurum mesela bi yemek yemek için uyanırım karnım doyduktan sonra yine uyurum ruhani yorgunluğumu atana kadar günlerce bu şekilde devam etmişliğim çok 😌
Çevreni değiştir, giyimini değiştir, görüş acını değiştir, kötüleri düşünme sanki dünyada her insan iyimiş gibi düşün, ön yargılı olma sırrını kimseye açma, insanlara mesaf koy..