Sizin boşvermişliğiniz işe yarıyor mu?

Aslında boşverdiysem işe yaraması için değil, ben istediğim içindir.. Boşverdikten sonrası beni pek de alakadar etmediği için, kafa rahat ohhh misss kebap 🤓 Ben boşverdikten sonra tüm dünya bir olsa ne yazar... Ancak kendimi iyi etme konusunda ruh sağlığım konusunda faydalı olur 🍀
O huyumu çok seviyorum bazen böyle ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz deyip birtakım şeyleri boşveriyorum hiçbirşeyi takmıyorum çok hoş oluyor kafam çok rahat oluyor bir laf var gibimden aşşağısı Kasım paşa derler saldım yani hiçbir şeyi ırgılamıyorum sinirimi bozana dahi sırıtıyorum kendisi kudursun beni yıkmayacağını olmayan yapramda dahi olmadığını anlasın diye. Hayat güzel kuşlar uçuyor birşeyleri kafaya takmakla en ufak dakikamı harcayamam takmiceksin tak açiceksin su akar yolunu bulur. Gamsızlığım ve boşvermişliğime bayılıyorummm
Danke well ✨🙏
Rica ederim. 🍀
Yarasa şu an her konuda mutluş bir toptum ama maaşıma ortak olan bir terapistim olduğuna göre demek ki boşvermek işe yaramıyormuş 🤦🏼♀️
Cevap
5Cevap
umursadıkça başa kakanlar olunca z. kerem böyle sevdayı diyorum genelde.
Umursasam da bir şey değişmiyor umursamasam da. O yüzden artık birçok şeyi fazla kasmıyorum.
her şey olacağına varıyor.
Yani genelde boşvermis bi halim olmuyor herşeyi kafama takarım🙁
Para bitince işe yaramıyor
Ben genel olarak boş verdiğim için işe yaramıyor
Ben umursamazlığın vücut bulmus haliyim
Çoğu zaman
Pek işe yaramıyor.
Bazen işe yarıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?