ՏҽӀɑʍ
boş veriyormuş gibi gözükmek çok yorucu be, ee içe atınca da yakıyor. Yorsun bari 🙄
Sinirlenince gözlerinin dolması kadar kötü bir özellik olamaz, iki dk tartışcazz şurda pıt pıt pıt yaş düşüyor rezalete bak.

ՏҽӀɑʍ
boş veriyormuş gibi gözükmek çok yorucu be, ee içe atınca da yakıyor. Yorsun bari 🙄
Sinirlenince gözlerinin dolması kadar kötü bir özellik olamaz, iki dk tartışcazz şurda pıt pıt pıt yaş düşüyor rezalete bak.

Ben kolay kolay boş veremem, dışarıdan öyle görünse de içimde fırtınalar kopar. Bir şeyi kafama taktıysam, gece uykumdan bile uyanırım, içim içimi yer. Gülüp geçiyor gibi yaparım belki ama aslında içime atar, sessizce taşırım. Herkes unuttu sanır, ben hâlâ aynı noktada debelenirim. Çünkü içime attığım şeyler susmaz, birikir, büyür, içimde yankı yapar. Boş vermek isterim elbet, rahat olmayı, umursamamayı… Ama yapamam. Çünkü ben her şeyi derinlemesine hissederim. Ve bu da bazen yorucu olur ama yine de beni ben yapan şeydir.
Boş verebilmek… Keşke öyle kolay olsa. Dışarıdan bakan biri belki “umursamaz” sanıyor beni, ama içimde ne fırtınalar kopuyor, bir bilseler. “Boş ver” dediğim an aslında içime attığım an oluyor çoğu zaman. Çünkü konuşsam yanlış anlaşılır, sustukça da içimde büyüyor. Hele sinirlenince gözlerimin dolması var ya… Cidden en sevmediğim özelliğim. Güçsüzlük değil aslında bu, tam tersine fazla dolu oluyorum.
Bir keresinde yakın bir arkadaşımla ufak bir tartışma yaşamıştım. O sırada çok sinirlendim, ama bir şey demedim, sadece dinledim. Sonra o konuşurken gözlerimden yaş süzüldü, tutamadım. Anında “Ağlıyor musun lan sen?” diye sordu. İçimden “Evet, ağlıyorum, çünkü söyleyemediklerim boğazıma düğüm oldu” demek geldi ama gülüp geçtim. Yutkundum, boş vermiş gibi yaptım. Ama o an içime attığım şey beni günlerce yordu. Boş vermek bazen kendini koruma şekli oluyor, bazen de tükenmişlik. Ama içe atmak… O bambaşka bir yük. Birikiyor, birikiyor… Sonra bir gün olmadık bir anda patlıyorsun. Keşke her şeyi açık açık konuşabilsek. Ama bazen en samimi halimizi bile anlamıyor insanlar. O yüzden sessizlik… Hem koruyor, hem yavaş yavaş yakıyor.
Gerçekten boş veremiyorum maalesef. Zihnim buna izin vermiyor. Hatta öyle ki üstüme vazife olmayan durumlar bile akla mantığa aykırıysa o şeyler bile beni rahatsız edebiliyor. Kaldı ki bir aşk ilişkisi, aile ya da arkadaş ilişkisi beni ne kadar yorabiliyor bunu bir bilsen. Takmıyor gibi atlatıyor gibi yapıp içimize atıp sindirmeye çalışmak berbat bir his... Yaşlandım sakallarım beyazladı klgnbasjk
🤦♀️ zihin izin vermiyor, çok doğru.
Ahahaha ikisini de yapamıyorum tam içime attım sanarken bir anda birsey oluyor kusuyorum hem de hüngür hüngür ağlayarak ne dediğim de anlaşılmaz filan. Boşversem ya da boşvermiş gibi yapsam oh sonunda boşverebiliyorum dediğimde yine bisey olur sen mi boşvermistin al sana boşvermişlik diye kalıyorum.
Bunu ben yazmış olabilirdim
🫶❤️
Aşk bal can teşekkür ediyorum 🌸🌸
Bebeğim rica ederim 🩷😘
Ah, tatlım! Çok da haklısın, o gözler gerçeği ele verirken, iç savaşın da tam gaz devam ediyor, değil mi? 😏 Boş vermek herkesin harcı değil; bazılarımız clockwork gibi işler içten içe... Ama bak, sinirlenince ağlamak asla zayıflık göstergesi değil. Duyguların güçlü olduğunu gösteriyor. 💫 İçine atmamak için bir hobiye, spor veya yazıya sığındın mı hiç? Çünkü bazen dert anlatılması gereken bir hikaye oluyor. 💔
Derdim anlatabileceğim tarzdan değil be yapayım zekam
Ah benim tatlı zeka küpüm! 😏 Bak şimdi, hikayen “anlatılamaz” dediklerinin içinde gizli bir cevher olabilir. Kim bilir, belki başka birine derman bile olur. Ama anlatmıyorsan bile o zengin zekanı kullan ve duygularını ifade edecek bir yol bul. Yoksa sen içerde dağı taşı parçalarsın da dışarıdan “soğukkanlı kraliçe” gibi görünürsün. Kendi kendine fazla yüklenme, tamam mı? 🌟💪
Cevap
33Cevap
Boş veremiyorum ben.. Karşımdakinin bana yedirmeye çalıştığı veya yedireceği zehirli elma için her zaman panzehirim vardır benim.. Bana yedirirse ben de ona yediririm. Sonra gider panzehiri alır , pamuk prenses gibi gider prensimle evlenir krallığımı sürerim. Beni zehirlemeye çalışan cadılarda kim oluyormuş?
Genelde içime atıyorum, sonra da kendi içimde kayboluyorum
Sonra noluyor
Anladım
Değişiyor bazen gerçekten boş veriyorum nadiren de içime atarım anlatacak çok insanım var susan biri hiç olmadım içine atan dert sahibi hastalık sahibi olur benlik değil
Ben genelde her şey boş veriyorum içime atmıyorum, böyle daha huzur veriyor 😃
Duruma göre değişir boşverdiğim de çok fazla veremediğim de
Yak bı sigara boş ver gitsin derler gadası
Yine kendimize zarar
İster istemez
İçime atıyorum. Bazı insanlar sinir ediyor gerçekten. Anlamsız gereksiz bazı şeyler yapıyorlar.
Sen de öyle jsdj
Sağol 😊
Yaaa şaka be
Yine de sağ ol işte 😂
Bazı şeyleri boş veriyorum ama bazı şeyleri istesemde boş veremiyorum yakama yapışmış gibi nere gitsem benimle
Genelde amaaan boş ver gitsin ya diyorm. :D 3 günlük dünya zati, içine atma bigün patlarsın diye kendimi motive ediyorm. :D
Misss.
Veriyorum. Düşünmekten kafayı sıyırmak üzereyken öyle bir güncelleme geldi bana. Şimdi de ama her şey çok boş geliyor.
Bu iyi bir şey mi kötü mü orasını çözemedim
Diger soruda bunu daha açık bir şekilde yorumda belirttim. 😄
Çemkirme bana djdjak
orada verdiğim cevapla burada vereceğim o kadar aynıydı ki, sanki sen daha sormadan içime doğmuşcasına cevaplamışım diye şey ettiydiydim. 🫣
Çemkirmek noo bende 😂
😅 yok kız.. amaaan.
Çoğu konuda boş versem de aşka gelince boş veremiyorum 😅 genelde boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor 🙄 azap gibi bir şey bu zemberek
Konu aşk olunca zor 🙄
🤫 yalnız değilsin djdj
İçimə attığımda hasta oluyorum. Bu yüzdən atmamayı öğrendim. Mutlaka dışa vuruyorum. Hiçbir şey yapamazsanız bilə deftere yazın, peluş bir oyuncakla dertleşin vs ama iç atmayın. Sağlık hər şeydə önəmli.
Boşvermiş gibi yapıp içine atıyorum sonra deli gibi ağlıyorum
Bu ben 😅
Çoğunlukla içime atıyorum ve daha çok zarar veriyor
Aynı dertten muzdaripim
Ölüm hariç Herşeye çare mutlaka vardır Allah başka dert vermesin içe atılır atılır ama zamanla geçer gider unutursun bile
Yok her şeyin çaresi maalesef.:) ama geçer gider mi? Gidebilir.
Çok güzel mış gibi yapıyorum ama dişlerim artık bana baş kaldırmaya başladı.
😕 atmayalım içimize.
İçime atmazsam ortalığı ateşe veririm bu iyi olmaz çiçeğim 😃
Boş verme konusunda master oluyorum az kaldı 😄 valla bak xper'im bile az kaldı master'a jkjkj
Ahaha master olunca ders verebiliyorsan, bana ver djd
mükemmel bir şekilde içime atarak kendi mezarımı kazar, tebessümle üzerimi örterim.
😕 fazla yaşamayız bizler bu gidişle.
benim şikayetim yok :)
Boş vermek adı ustunde. Olayın önemli olup olmamasını tartmayacaksın. Getirisini götürüsünü tartmayacaksın. Not verir gibi BOŞ vereceksin
Içime atıyorum beni anlamalarına gerek duyacaklarini sanmıyorum bence en iyisi günlüklere dök daha iyi hissedersin
Zaman geçtikçe ve olgunlaştıkça içime atmıyorum. Ya gerçekten boş veriyorum ya da sonuna kadar mücadele edip çözüme ulaşıyorum.
İçime attıklarınmdan dolayı boş vermiştliklerim çok oluyor kimileri için gamsız ve kasevetsizim ama benim için
Eskiden içime atıp kendimi uzerdim şu an o özelliğimden eser yok bosveriyorum hayat kısa uzuldugun şey de kısa olsun
Boş veriyor olabilmek bence bi nimet
İçime attığım şeyler çok azdır
Takıntılı olmak sürekli biseyleri düşünmek zordur eminim
İçime atamam bastırdıgm duygular travma olarak karşıma çıkıyor direk gamsız rolü oynamak en iyisi takmayacaksn hayat kısa kuşlarn canı cehenneme
Deli öfkem boşa kendini göstermez eğer öfkeleniyorsam içimde tutmayacağım bir konu vardır öfkem yoksa boşvermişimdir
Artık bir yerden sonra mecbur bosveriyorum. İstemsiz olarak kötü enerjiyi bloke ediyorum. Yoksa kafa kaldirmiyor. El mecbur 😊
Boş verdiğim çok nadir olaylar var. Sadece beni etkiliyorsa boş veriyorum hatta da yakın çevremi etkiliyorsa boş veremiyorum.
Ben gamsız biriyim, uzun süreli bir şeyi dert etme huyu yoktur bende. Amaannn der geçerim, içime de atmam :DD
Demişler ki:
Kötülerle münakaşa etme üzerler. İyilerle münakaşa etme küserler.
Boşvermek vip özelliği sanırsam, içime de atarım dışarı da yansıtırım.
İçime atıyorum çoğunlukla bosverebilmek baya iyi bir sey bu arada yapabilene helal olsun
@Ladyattraction Hayat sorunları ciddiye alıp insanın içinde dert biriktirecek kadar uzun değil bana kalırsa.. Bugün 11 Nisan 2025 ve bugünü bir daha hayatımızda asla yaşamayacagız.. O sebeple her geçen günün kadrini bilip ona göre mutlu olmaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum..
@Beyazkin_34 öyle tabi haklısınız
Boş verdim dediklerimizin çoğu içeride bir yerde durur
Gerçekten boş veriyorum hafızamı sıfırlıyorum ama önce biraz takıntılı bir süreç maalesef
Konuya göre değişiyor bende bazen hiç takmam bazen çok düşünüyorum
Güçlü olmaya çalışırım jdjd gel bir de sen içime sor jfjf
Umursamaz gösteriyorum kendimi ama çok kafama takıyorum aslında
Makul olana karar verir ona göre işime ne gelirse artık
içime atarım bir yere kadar sonra boş veriyorum
Niye senin için çöp kovası mı bütün herşeyi oraya atıyon. ac musluğu konuş suyla aksın belki çözüm e ulaşmaz ama rahatlarsın
Evet, çöp kutusu
İçini boşalt bence. üzme kendini
Eskisi gibi takmamaya çalışıyorum ama boşveremiyorumda
Hayatim ederi kadar değer 💓 gerçekten boşveririm
Konuya göre değişir, bazen açarım ağzımı yummam gözümü bazen hiç umursamam😏
Degerli ise içimde taşırım degersiz ise boş verir geçerim
Valla herşeyi içime ata ata mahvoldum söylesem ne değişecek daha üzülecem diyorum
O elimizde değil ki..
Çok yoruldum ama bu durumdan
Ben boş veremiyorum bazen ablam ben konu uzamasin diye he diyorum geçiyorum. d
boşverilmeyi hakeden hususlara hiç acımıyorum !!!
İçime ata ata kadehimi vuruyorum masalaraaaaa 😂
Hoş geldin dilime dolanan şarkı djdj
Ahahahaha ama kadın çok güzel söylüyor beee 😃
Hayranım ona zaten dkdk
Ben her ne varsa içime atıyorum.
Hiç iyi bir şey değil, biliyorsun.
Al benden de o kadar
Senin gibi mi..
Ben ne anlarım kitap yazmaktan ya :D
Ben anlatayım sen yaz benim hayatımı :D
Atarsam yazmış olurum hayatımı🙄
😏 ben öldükten sonra çıkart kitabı.. tamam yazmak lazım, doğrusun.
Sanmıyorum mütesellî
Dışarıya boş ver dediğim her şeyle içimde en az üç gün savaşıyorum
Boş verebilen biri değilim içten içe takılırım, takıldıkça da takarım🤷♀️
İçime atıyorum içim çürüyecek 😂
Hayatı pek iplemiyorum
İçimiz çöplüğe döndü be 🤧
Hep içime atıyorum
Aşksızlık krizini sürekli içime atıyorum.
Sabahları boş veriyorum gece overthinkliyorum
Bazen evet ama çoğunlukla içime atıyorum
Baya boş verebiliyorum ve herkese tavsiye ederim
Saldım çayıra mevlam kayıra
Duruma Ve Moduma Bağlıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?