Bozmadım!"
İyi geceler..
Olmuyor olmuyor
Ne yapsam olmuyor
Sensiz yerin dolmuyor
Bı gelsen bu görsen
Kalbim ağlıyor
Sensiz yerin dolmuyor..

Hayır, bu önceden hep yaptığım bir hataydı çünkü bazen hayat inatla sana bir şeyi vermiyorsa, üstelediğin zaman sonucu çok iyi çıkmayabiliyor. Bir ton işaret oluyor etrafında ve bir ton engelle kaplanıyor yolun fakat sen hepsini yıkıp inatla devam etmek istediğinde hem kendini yoruyorsun, hem yıpratıyorsun hemde bir süre sonra canını yakmaya başlıyorsun, ki bu kadar meşaketli yolun sonucu güzel olsa dahi bana mutluluk verdiğini söyleyemem. Her istediğimin peşinden gitmek değil sürünmek zorunda kaldığım için bu konuda inanılmaz yorgun hissediyorum ruhen. Olacaksa çok uğraştırmasın beni, olmayacaksa da zaten üstelemiyorum...
Tamam mücadele etmeler olmazki ya da şöyle bir şey var karınca mesela bir tane karınca ile konuşuyormuş şuradan şuraya gideceğim demiş diğer karınca demişki oradan oraya gitmeye senin ömrün yetmez ölürsün diğer karınca demişki gidemezsem bile yolunda ölürüm yani bazen sonucunun olmayacağını kötü olduğunu bilirsin ama yinede gidersin çünkü başka çaren yoktur çünkü tek bildiği şey hedeftir
Olmayacağını bildiğim hiçbir şey için uğraşmam. Enerjimi de emeğimi de daha olabilecek olduğuna inandığım durumlara saklarım.
Gereksiz zorlamayı sevmiyorum, sadece zaman kaybı.
Hoşuma gidiyorsa evet mücadele ederim, sırf anlık zevk için. Ama hoşuma gitmiyora gram mücadele etmem valla
hello bebeğimmm <3
Cevap
41Cevap
Ne kadar istediğim önemli eğer çok istiyorsam sabırla ve inatla sonuna kadar gitmeyi tercih edeeim
Olmayacağını bildiğim işe kalkışmam.
Ben emek vermişsem çok da üstlemem.. Olacaksa olur.. Bazen hayatı çok da kurcalamamak gerekiyor.. Olduğu kadar olmadığı kader diye boşuna demiyorlar. Keyifli geceler..
Mücadele ederim aslinda, cünkü azimle ve emekle olmayacak birsey yoktur bence. Tabi bazi seyler bastan imkansizsa bu belki biraz sarsar ama yinede ümidimi kaybetmem sanirim.. inatci olmak gerekiyor bazen 😊
Bunu yapan imkansızı seven insandir. Aslında guzel bisey olmayacagini bile bile zorlamak gerek bazen. sonucu olumsuz olcak olsada o acaba ihtimali icin değer bence
Olmayacağını bilsem bile uğraş veririm belki imkansız gibi görünse bile olacaksa umut varsa inatta vardır
Eskiden ederdim, ta ki bir gün zamanın en büyük ve geri döndürülemez bir hazine olduğunu fark edene kadar.
Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek, azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuruyacaksın
Zamana yazık hayır diyorum😬
Hayatım boyunca 1 kez yaptım ondada berbat ettim nefret ettirdim kendimden bu sepebten dolayı adım atmam artık böyle durumlarda
Yoruluyor artık gücüm de tükeniyor ve artık saldım, salmaya başlıyorum bir yerden sonra.
Yorgunum
Gerçekten istiyorsam mücadele etmeye devam ederim fakat hala olmuyorsa nasipte yokmuş der ve geçerim.
Bardak kırıldı diye su içmekten vazmı geçelim... bu kibarı... bu da kabası : acıkacağız diye sıçmayalımmı?
Sırf egomu tatmin etmek için bile olsa mücadele ederim
Olacak şeyler için bile kendimi yormuyorum potansiyelimin yarısını bile kullanmıyorum bu hayat için
Denemeden kaybedeceğime deneyerek kaybederim diye diye kaybetmekte hobi oldu
Denerim ama inatla mücadele etme kısmı hayal bu zamanda
Olacak olan şeyler için mücadele ederim, olmayacak şeyler için değil.
Olmayacağını kesin biliyorsam, uğruna mücadele etmem. Çünkü ahmakça.
Olmayacağını bildiğim birsey yok
Zoru başarırız imkansız biraz zaman alır
Mücadele edilmesi gereken bir şey için sonuna kadar savaşırım. Zaten her şey için savaşmam salarım
Olmayacağını bile bile onlarca kıza yürüyorum:)
Ama yılmak yok, nede olsa öleceğim ama yaşamaya çalışıyorum:)
Zaman kaybetmeye gerek yok
Olmuyorsa olmuyordur vardır bir hayır fazla zorlamanın bir manası yok
Mantık ile hareket ederim mantığa ters ise vazgeçerim
Bile bile,
İçini acıta acıta,
Yarayı kanata kanata edersin de eline bir şey geçmez…
İnat ve azim başarının en temel taşlarıdır olmayacak diye bir kaide yok olmayacak olsa uğraşmaz insan zaten
Olduğu kadar olmadığı kader, fazla zorlamam. Bazı şeyler üstüne ne kadar gidersen o kadar senden kaçar.
Hımm bunlar konuya göre değişiyor ama inat yanımda var anlayış çok önemli benim için
Olmayınca olmuyor bazen ne kadar istesekte. Zamana bırakmak en iyisi
Çok inatçıyımdır eğer yaparım dediysem sonuna kadar uğraşır her şeyi de göze alırım
Uğraşacak vaktim yok sorry
Etme gibi durumlar yaşadım...
İmkamsız her zaman insanı cezbeder
Hayır etmem, etmiyorum
bıraktım
Denerim ama olmasa vazgeçerim
Etmem;ama üzülmekten de kendimi alıkoyamam.
Inatciyim ama olmucak bi şey icjn kendimi yoramam
Belirli bir yere kadar ederim.
Olana kadar elimden geldiğince mücadele ederim.
Bazan ediyorum ve uzuluyorum.
Mücadele ettiğim oldu.. Hayatın güzel yanı da bu
Ederim neden koç inadım var
Hayır çabuk pes eden biriyim
Etmem o kadar tm. 🙂
mevzu insan ilişkileriyse uğraşmam
Gercekten olmicak bişeyse mücadele etmem değmez
Ben ederim olursa elhamdurullah olmassa imtahandır
Olmayacağını bildiğim işe kalkışmam.
Mucadele etmeden olmayacagını bılemezsın kı
Var öyle huylarim
Hayır