Maruz kalana işkencedir, çiledir. Gülmeleri, ağlamaları, sorunları, yorumları, kavgaları ve barışmaları bile sahtedir. Onlarla geçirilen zaman ziyandır. Kendilerinden her olasılıkta itina ile kaçılmalıdır.
Benim asıl merak ettiğim bunlar yalnız kaldıkları zaman nasıl insanlar acaba?
Kimsenin durduk yere duygularıyla ya da düşünceleriyle oynamak istemem.. Zamanında canı çok yanan insanlar anlayabilirler beni sadece.. Bazen bilmeden insanların canını yakarız bazen bilerek.. Bana ne niyetle yaklaşıldığı önemli.. Bana art niyet güderek yaklaşan insanlara onların yaptığını ya da yapmaya çalıştığı şeyleri yapmışlığım var evet ve bundan pişman değilim.. En azından dosdoğru söyleyebiliyorum bunu.. Bazıları da vardır ki her şeyi yapar yapar ama ben bişey yapmadım der.. Kimse kusursuz değildir, kimse melek değildir.. Bir insanın damarına basıldığı zaman yapamayacağı bir şey yoktur bunu unutmayın.. Keyifli akşamlar..
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Zorunlu kaldığım olmuştu bu duruma🤷 huy edindiğim bir şey asla değil. Ama zorunda kalmıştım dediğim gibi. Yapısal olarak samimi biriyim bir yalan söylediğim zaman bile bana huzursuzluk veriyor. İlişkilerimin yapmacıklık adı altında yürümesi benim açımdan mümkün değil.
Hayır, öyle ulaşacaksam hiç ulaşmayayım daha iyi. Yapmacıklık işkence gibi geliyor bana. Ne kendim yaparım, ne de başkasına katlanabilirim. Olduğu gibi davranan insanlar tercihimdir...
Asla hayatta "mış" gibi yapan bir insan olmadım. yapanlardan da nefret ettim. Öyle ki yani kendimden bile nefret ederdim bunu yapan birisi olsam. Neysem oyum. Karakterimden, kişiliğimden ödün verirsem ne elde edersem edeyim benim için bir önemi kalmaz. Çünkü ben onu ben olarak kazanmadım. Yapmacıklık yaparak ya da yalakalık yaparak kazandım. İş hayatında var bu tipler çokça. en sinir bozucu insanlar.
En nefret ettiğim insan tipi. Sevmediğim kim olursa olsun tepkimi ortaya koyarım. Kaybedeceksem de edebile kaybederim, kimseye çıkar için yanaşamam. Üniversitede böyle işliyor her şey diyenler var.
Ama umrumda değil, onların ağzından çıkacak lafa bakıyorsa geleceğim zaten geleceğim yok demektir. Ki öyle olsa bile buna izin vermem. Yapmacık davranmam, davrananları da hayatımdan füzeyle gönderirim öteye beriye ๑
Yapmacık bir davranışım yoktur. Bir şey istiyor isem içten ve samimi şekilde isterim. Gerek yok yapmacığa falan. Hayatta en nefret ettiğim şekillerden birisidir.