İsteklerini elde etmek için şekilden şekile girmek belki güzel birşeydir, komik oluruz belki ama sonun da mutlu da olabiliyoruz mutlu olmanın tek yolu yapmacık olmaktır belki diyorum, yanlış mı düşünüyorum bilemedim merakta ediyorum bunu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?İsteklerine ulaşmak için yapmacık davranır mısın?
Bu konuda asla başarılı olamam, içten gelerek yapmadığım her şey çok net bir şekilde karşıya yansıyor. Ben bile samimiyetsizce olduğunu hissederken karşıdaki kişinin bunu anlamaması imkansız. Bana doğru gelen şekilde ilerlerim.
Asla bulundum kapın şeklini almam. Olmayacağım biri gibi davranamam. Bilsem ki dünya nimetlerini önüme yığacaklar yine de yapmacık davranamam. Bu yüzden bir ters ve sivri bilinirim çevremde. Fakat umurumda mı? Asla değil. Hiç bir devrin adamı değilim. Olmamda.
kendini mutlu etmek için kendine karşı yapmacık olabilirsin elbette. hatta bunu başarabiliyorsan kendini takdir de edebilirsin (her insanın başarabileceği bir şey değildir)
ama isteklerin karşındaki insanların maddi veya manevi dünyasından bişeylerse onları elde etmek için yapmacık davranman hırsızlıktan başka bir şey olmaz en masum tabiriyle.
Haha, sence isteklerine ulaşmak için yapmacık davranan birisi bu soruya evet yaaaa ben çok yapmacık adamım der mi? Bu soru biraz turnusol kağıdı niyetine sorulmuş sanki 😂😂😂
Ben yapmacikligin dibine bile vururum. Buraya yazarken kişiliğimi değil olması gereken kişiyi yansitirim. Görüşlerde sorularda ahlak ahkami keser, mesajı açık pembeli buldum mu anında dalar , daha merhaba demeden öpüşelim mi diye sorarım. Kimdir, nedir, nasıldır hatta çakma pembeli mıdır diye bakmam anında tüm pembelilere yürürüm. Yeter ki renk pembe olsun, çakma olsa da farketmez 😂😂😂
Tabii ki hoş değil ama gerçekler de bu değil mi? Bunu en çok siz bayanlar yaşıyorsunuz. Ben sadece sizin adınıza dile getirdim. Daha bir tane bayana burdan onlar benimle iletişime geçmediği müddetçe mesaj göndermedim. Kimsenin mesaji açık mı diye bakmadım bile.
Gerçek değil diyorsun, ama yaptığını söylemişsin görüşünde, sonra görüş yorumunda ise ironi yaptım diyorsun, çelişkili geldi bu bana, her zaman beğenirdim görüşlerinizi ama bu kez sizinle aynı fikirde değilim, ve he zaman aynı fikirde olmakta gerekmiyor.
Teşekkür ederim beğenileriniz için. Ama tabii ki ironi yaptım. Benden şüphe duymanıza ve yapsam buraya açık açık yazacak kadar aptal olabileceğimi düşünmenize üzüldüm sadece. Sitede eminim mesajı açık , özellikle cinsellik sorusu soran pek çok fenomen arkadaşınız vardır. Onlara sorun isterseniz bir tek mesajım var mı böyle rahatsız edici. Ya da görüşlerime bakabilirsiniz yavsadigim bir tek görüş ya da yorumum var mı? Anlaşılan bir daha ironi yapmamam gerekiyor.
Yapmacık olan insan tipi en nefret ettiğim insan tipi. Sevmedikleri insanları seviyorlarmış gibi. Olmadıkları kadar iyilermiş gibi davrananan insanlar. Her şey köprüyü geçene kadar. Çok iticiler. Böyle davranmayı içim almıyor İyi ki.
Olmadığım biri gibi asla davranmadım. Kimseye ne yalakalik yaparım ne de şekilden şekle girerim. Başkası olup kazanmaktansa kendim olup kaybetmeyi tercih ederim. Keyifli geceler.
Hiç yeğenim ne yapmacık, ne yanar döner, ne yalaka olurum, kellemi alsalar kizgin demir üzre haşlasalar da. Bir ekmek bir tuz bir katık varsın olmasın birşeyim dönmem deliliğimden de özümdende
yapmacıklık aldığım riskin verdiğim sahte imajın yanında halt yemiş. İsteğime ulaşabilmek için başımı bağlamışlığım var. İnşallah sonu evlilikle bitmez.