Merhaba!!
Ben bugün birim değişikliği için müdüre çıktım. Onlar da benim için çok şikayet aldığımı bu yüzden yerinde kalmamin daha uygun olacağını daha doğrusu şimdiki birimimde idare edildiğimi söyledi. Ysni işinde iyi değilsin böyle bir luksiyetin yok zar zor burada tutuyoruz dediler. Ne yazarsanız yazın evet daha öncede çok sorun yaşadım stajyerkende şikayet aldım. Sorunlarim var. Sorunlu bir hayatım oldu. Ama sırf ayakta durmak için para kazanmak için uğraştım. Durum bu arkadaşlar Damgalanmiş biri olarak para için devam mı? Yoksa ayrılmak mı daha doğru? Lütfen rencide etmeyin.
Ben bugün birim değişikliği için müdüre çıktım. Onlar da benim için çok şikayet aldığımı bu yüzden yerinde kalmamin daha uygun olacağını daha doğrusu şimdiki birimimde idare edildiğimi söyledi. Ysni işinde iyi değilsin böyle bir luksiyetin yok zar zor burada tutuyoruz dediler. Ne yazarsanız yazın evet daha öncede çok sorun yaşadım stajyerkende şikayet aldım. Sorunlarim var. Sorunlu bir hayatım oldu. Ama sırf ayakta durmak için para kazanmak için uğraştım. Durum bu arkadaşlar Damgalanmiş biri olarak para için devam mı? Yoksa ayrılmak mı daha doğru? Lütfen rencide etmeyin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Isin ne ve ne diye damga yedin ki buna kim nasil karar veriyor anlamiyorum biktim bu kötü insanlardan. Inan bende cok sorun yaşıyorum ve başa çıkamıyorum kacmaya çalışıyorum insanlardan Şu an cok cikmazdayim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Icini dökebilirsin
Yani birimden memnun değildim sorunlu bir arkadaş vardı onunla hem mesaiye kalıyordum bunun için gittim müdüre o da o arkadaş gibi şikayet alfigimj söyledi sorunluymuşum ve açıkçası idare ediliyorsun burada seni kazanmaya çalışıyorlar dedi Sanki rehabilite edilen akıl hastası gibi muammele gördüm Şikayete gittiğim srkadaş la birmisim:)) Valla stajyerkende aynı şeyleri yaşadım yerim değiştirildi. Evet uyymsuzum. ve cidden hayat aç kalmamı istiyor
Hmm yani bilemedim uyumsuz oldugunu kendin söylüyorsun. Biraz kendini mi degistirsen
Uyymsuz olduğumu anliyorum ama nerde uyumsuzluk yaptığımı bilmiyorum :)) bana göre uyymluyum birçok sorun yaşıyorum ama söylemiyorlar değişik yani
Uyumsuzluğu mu reddedildigimde ya da şikayet alfigimda anlıyorum
Hmm farkında değilsin yani o sorun :/
Senin nasıl oluyor:))) aynı yerdeyiz zaten
Yani aynı sorunu yaşıyoruz:))
Neden sorun çıkartıyon?
Farkında değilim söyleseler ne çıkardığımi yapmam
Kurumsal bir firma mı?
Evet kamu
Kadrolu isen tutanak tutsunlar madem.
Niye tutsunlar tutmamişlar zaten benim bile haberim yok olaydan.
O zaman hiç bir şey olmaz. Salla gitsinm
Yani ben orada değilim. Mesele is yeeindeki itibarım parası iyi ama mutsuz ve saygı görmüyorum. Uyumsuz muammelesi görmek ve durum karışık bayağı çok soruna sebep oldum açıkçası ayrılsam mı hem ben rahatladım hem hastane
İş bulmak zor yalnız küçük hanım
Acımasız dünya :))
Bence hiç gerek yok sen dur onlar kudursun 😂
Aynen aynen neyse çok zoruma gitti ama aynı yere sıkıstırdılar beni valla ne diyeyim hayırlısı onlar kudursun
Aynen öyle söyle erkek arkasına da 2 günde bir çiçek ☺️😂
Ama cidden sorun çıkarsa bir dahakine tutanak tutulabilir adliyelik bile olabilirim yani çok ta yapomak istediğim bir iş değil ya :))
Nesin bu hastane de sen hemşire mi
Yok
Net cevap için teşekkürler 😂 Nesin söylesene bii
Hemşire olsam özelde bulursun bırak mı diyeceksin :))
Özelden yazsan peki nasıl olur kıymetli hastane görevlisi 😂 Ben sana akıl veririm pert edersin onları 😂
Burdan yaz bir şey olmaz. Pert ettim zaten ondan oldu olsylar haha
Ne yaptın gene 😂 Her zaman buradan olmazki
İnan ki bir şey yapmadım onlar pert ettiğimi soyluyorlar. Ben farkında bile değilim farkına varmadan hata yapmaktan korkuyorum hep böyle oldu geçmişte hatta stajyeeken bile ama böyle devam etsin bakalım
Karşı taraf kim
İdare:)
Düşman güçlü 😂
Olay trajik ama ekiple aram kötü itibarım yok kovsalar kovacaklar yani hergun zulüm bilemiyorum parası var ama zaman bile yok harcamaya yemeye içmeye
Kendini düzeltsene
Hepsini okudun mu? Nerde hata yaptığımi söylemediler Sorun nerde olmuş bugün haberim olfu bu durumdan. Farketsem düzelteceğim.
Sen kendini biliyorsundur, insanlarla ı anlaşamıyorsun
Yani ben anlaştığımi düşünüyorum ama istemeden üslubumda sanırım sıkıntı olmuş veya işin mantığını bilmiyorum. Akıl edemiyorum Zaten temel işte de pratiğim pek yok temel beceri eksikliği var ve çok kaygı problemi yaşıyorum.
Benim farkedemedigim şeylerde olmuş biomiyorum sorunu bilmiyorum.
O zaman iş yerinde sakin ol ve karar verirken iyi düşün, arkadaşlarına saygılı ol Bi süre izle kendini
İzlemek mantıklı bakalim
Hadi hayırlısı, kimseyi kırma ve sinirlenme, yapıcı düşün