Kişilik & Karakter Paylaşimcı mısiniz yoksa paylaşmayı sevmezmisiniz? Ewfgssax Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Paylaşimcı mısiniz yoksa paylaşmayı sevmezmisiniz? Paylaşımcıyımdır Paylaşmayı sevmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ne oldugu farketmez Paylaşimcı mısiniz yoksa paylaşmayı sevmezmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Azildabuz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabii neyi paylasacagina bağlı ama paylaşmayı genelde severim. 3 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. zenginsindir, kazancını paylaşırsınfakirsindir, umudunu paylaşırsın,toksundur, rızkını paylaşırsın,açsındır, sabrını paylaşırsın 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl paylaşımcı birisiyim hem zaten hayat paylaşınca güzeldir 2 0 Yorumla
Ugurböcükünüz Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Her zaman paylaşmayı severim; paylaşmayan bencil olan ve kibirli insanı sevmem... 1 0 Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Sevdiğim şeyleri paylaşmama taraftarıyım daha çok 😌🐍 1 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. paylaşımcıyımdır ama neyi paylaşacağıma da bağlı biraz paylaşıp paylaşmamam 1 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Her şeyimi paylaşırım ama karşılığı bana hep negatif olur. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Çocukluktan öğretidir bana paylaşım , Allah büyüklerimden razı olsun. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bir tek yemeğimi paylaşırım kim olursa olsundiğer türlü hiç bi şeyimi paylaşmam asla 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Kimle ve neyi paylaştığım önemli 1 1 Yorumla Ewfgssax +1 yıl Farketmez Yorumla
kacakm1too Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Para gerektiren şeyleri paylaşırım ama asla duygularımı paylaşmam. 1 0 Yorumla
agahwarmachine07 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ekmeğimi bölüşürüm onun dışında paylaşımcı değilimdir 1 0 Yorumla
kurtcocaineyancar Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl paylaşımcıyım 200 den fazla netflix ve spotify dağıttım 1 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Gayet paylaşımcı biriyimdir.. Paylaşmayı severim.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. A şıkkı 1 0 Yorumla
ANTARTICA Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Arkadaslarimsa söz konusu paylasirim seve seve. 1 0 Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Paylaşamayacagim şeyler olsa da genel öyleyim 1 0 Yorumla
Ruzgar8220 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Paylaşmaktan keyif alırım, lakin paylsşmayı sevmediğim birtakım şeylerde olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tabii neyi paylasacagina bağlı ama paylaşmayı genelde severim.
zenginsindir, kazancını paylaşırsın
fakirsindir, umudunu paylaşırsın,
toksundur, rızkını paylaşırsın,
açsındır, sabrını paylaşırsın
paylaşımcı birisiyim hem zaten hayat paylaşınca güzeldir
Her zaman paylaşmayı severim; paylaşmayan bencil olan ve kibirli insanı sevmem...
Sevdiğim şeyleri paylaşmama taraftarıyım daha çok 😌🐍
paylaşımcıyımdır ama neyi paylaşacağıma da bağlı biraz paylaşıp paylaşmamam
Her şeyimi paylaşırım ama karşılığı bana hep negatif olur.
Çocukluktan öğretidir bana paylaşım , Allah büyüklerimden razı olsun.
bir tek yemeğimi paylaşırım kim olursa olsun
diğer türlü hiç bi şeyimi paylaşmam asla
Kimle ve neyi paylaştığım önemli
Farketmez
Para gerektiren şeyleri paylaşırım ama asla duygularımı paylaşmam.
Ekmeğimi bölüşürüm onun dışında paylaşımcı değilimdir
paylaşımcıyım 200 den fazla netflix ve spotify dağıttım
Paylaşmayı çok severim
Gayet paylaşımcı biriyimdir.. Paylaşmayı severim..
A şıkkı
Arkadaslarimsa söz konusu paylasirim seve seve.
Paylaşamayacagim şeyler olsa da genel öyleyim
Paylaşanlardanım
-VESSELAM-
Paylaşmaktan keyif alırım, lakin paylsşmayı sevmediğim birtakım şeylerde olabilir
Paylaşmayı severim.
Paylaşmayı severim
Durumlara göre değişmekte.
Ama insanlar degil
Herşeyi paylaşmam
Paylaşmam asla
Hiç bencil olmadım
Paylasmayi severim
Severim
Paylaşırım hertürlü