Canım ruhuma iyi gelen temiz bir havadır sakinliktir güzel iltifatlar ve verilen ilgidir kedi gibi mır mır oluveririm. ya da sıcak bir yatakta çok uykun varsa tatlı tatlı uyumakta iyi gelir. Beni arındırır ve yürüyüş yapmak güzel bir ormanda huzurlu keyifli bir yürüyüş sevdiğim insanlarla. Dostlarımla güzel vakitler geçirmek yemek içmek gezmek ruhumu temizler adeta beni yeniden doğmuş gibi yapar buna ihtiyacım vardır çünkü bazen gerçekten hafakanlar basıyor insana bu tarz şeylere ihtiyac duyabiliyor.
Öncelikle kendim varım. Sonuçta ruh benim ruhum değil mi? Bunun dışında ailem var. Her şartta ve koşulda yanımda olan insanlar. Beni her halimle kabul eden onlar ruhumu yeterince iyi geliyorlar. Birde kitaplarım, filmlerim ve bilgisayarım. Bunlar benim için dünyaya açılan kapılar. Onlarla farklı boyutlara geçip ruhumu ve kendimi arındırabiliyorum. Böylelikle düşen moralimi yükseltebiliyorum. Son olarak da kedim var. Karşılık beklemeden evde yolumu gözleyen. Eve girince tüm neşesi ile beni karşılayan :)
Ruhumuza iyi gelen şeyi bilmenin ve bulmanın en kolay yolu, ona kötü gelen her ne varsa onlardan uzak durmaktır.. Bir insan da olabilir bu bir iş de bir ortam da.. Bana iyi gelen şeyler de ektedir.. Onlar da olmasa; ruhum bedenimden çıkmak ister, bedenim ruhuma dar gelir..
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Sevdiğim var sen tanımazsın🤭 Sonra ailem var, arkadaşlarım mevcut. Hemen ardından yemek yemek ve çok sevdiğim uykum geliyor. Müzik dinlemek te bana iyi gelen şeyler arasında.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Oğlum var ♥️♥️ Her canım sıkkın olduğunda ona sarılmam kokusunu içime çekmek bana o kadar iyi geliyor ki.. O yüzden onun için ben iyi olmak zorundayım...
Şu sıralar hiçbir şey yok, böyle zamanlarımda normal şartlarda keyif veren şeyler dahi anlamsız geliyor bana. Dinlenmeye ihtiyacı var ruhumun sadece, o da bir türlü olmuyor işte.
Müziiiik. Klasik müzik ruhuma iyi geliyor. Birde bu şekilde yazıda yazınca içim rahata eriyor kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle içim dolu iken yazı yazıp onları sakladığımda ya da yaktığım da çok rahatlıyorum.
Müzik ruhun gıdasıdır diye boşuna demiyorlar... Bir günüm bile müzik dinlemeden geçerse anında hiçliğe dönüşüyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, hiç kimseyle görüşmek veya konuşmak istemiyorum vesaire.