Kişilik & Karakter Ateş🔥misiniz yoksa buz❄ mu? YALNIZKIZIMBEN Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Ben ateşim, yanıyorum resmen ya siz?🔥🔥🔥 Güncellemeler+1 yıl 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Güncellemeler+1 yıl ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ Ateş🔥misiniz yoksa buz❄ mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
bylamer Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Ne diyordu Üstad: burdaki ateşi oradaki buz için yaktım... 0 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bu ne s*kim soru mk. Ne ateşim ne buzum insanım ben 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Buzum, ateşleri söndürüyorum ben de (lafım meclisten dışarı) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. inanmayın beyler vermicek azdırıyo boşuna 😂😂 ben toprağım bu arada 😂😂 0 0 Yorumla
yyunusemree Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ateş ama bı ayağımı battaniyeden çıkartınca ferahliyorum 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisi de değilim. Karanlığım ben. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ateş 0 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kendime ateş ama sana buz olurum yani söndürürüm 0 0 Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Hulk like raging fire 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkese buz ona ateş 1 0 Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Havayım ben 1 3 Yorumla Umutben35 +1 yıl Tahta kesin tahta bu Yorumla bitterimo +1 yıl Yaşına basma sakın Yorumla Umutben35 +1 yıl İnşallah 🤣🤣🔥 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Buz. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Buzdan farkım yok. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Buzum 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. buzum donuyorummm 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 834 cevap paylaştı. çikita muzum ben 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. evet ateş 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buzz 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Havayım ben 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de ateşim 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. buzum ben 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ates 0 0 Yorumla
EmreTandogan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Şu an ateş 0 1 Yorumla EmreTandogan +1 yıl Hatta yakacak birini arıyorum Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Karışık bende 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. X2 ateş 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Ateş 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. tahta 0 0 Yorumla
jjfjnxwuom Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl İnsanim knk 1 1 Yorumla Umutben35 +1 yıl Allah sabır versin insan olmak zor zanaat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ne diyordu Üstad: burdaki ateşi oradaki buz için yaktım...
Bu ne s*kim soru mk. Ne ateşim ne buzum insanım ben
Buzum, ateşleri söndürüyorum ben de (lafım meclisten dışarı)
inanmayın beyler vermicek azdırıyo boşuna 😂😂 ben toprağım bu arada 😂😂
buzdolabı gibiyim bende..
Ateş ama bı ayağımı battaniyeden çıkartınca ferahliyorum
Ben buharlaşıp kayboldum
Buz gibiyim yaşayan ölü gibi
İkisi de değilim. Karanlığım ben.
Ateş
Buz gibiyim artık yakanim yok
Benim kadar yanamazsın... 🔥🔥
Kendime ateş ama sana buz olurum yani söndürürüm
🥳🥳🥳🥳🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Ateşş
dışım buz içim alev alev