Size sorulan sorulara dürüst cevaplar verir misiniz? Ben insanlara genelde dürüst olurum. Sorulan soru özelime giriyorsa yalan söylemek yerine cevap vermemeyi tercih ederim. Onun dışındaki konularda doğru bildiğime göre cevap veririm bunun sonunda bir başkası üzülecek olsa da, ama bugün bir arkadaşım biri üzülmesin diye dürüst cevap vermek yerine bunun tam tersini yaptı :)))
Size sorulan sorulara dürüst cevaplar verir misiniz?
Elimden geldiğince dürüst olmaya çalışıyorum. Dürüst olamayacaksam susmayı tercih ederim ancak insanlar bazen seni konuşturmak için öyle üstüne geliyor ki doğruyu söyleyemiyorsun diye mecburen yalan söylemek durumunda kalıyorsun. Bunu birkaç kez yaşadım. Zor bir durum.
Ne arkadaşlık ne dostluk bir şey kazandırmadı bana dostum. Bu yaşıma kadar bir yalan dahi söylemedim dürüstçe cevap verdim ama önemsenen biri olmadım :(
ben kaçmam o konuda ama birilerinin aralarını bozacaksa ancak o zaman konuşmamayı tercih ederim onu da direk söylerim çünkü bu sefer ara bozan ben durumuna düşerim.
Her soruya cevap verme anlamında değildi sorulan soruya cevap vermek istemiyorum demek de dürüst bir cevaptır. Cevap vermek istemediğin de yalan söyler misin mesela