Genelleme yapmak istemem. Bazıları gerçekten hiç önem vermiyor. Ruh güzellği onlar için daha önemli oluyor. Diğer yandan önem vermem diyenlerin bir çoğu, eline konan kelebeğe methiyeler düzüp yerdeki hamam böceğinden tiksinerek onu ezer. Hâlbuki ikisi de böcektir; ancak kelebek daha güzel göründüğü için onun yaşama hakkının hamam böceğinden daha fazla olduğunu düşünür. Her insan gibi o da popülist söylemlerin kölesi olmuş, kendini tanıma ve tanımlama cesaretini gösterememiştir..
Mutlaka önem vermeyen kişilerde vardır, onları ayrı tutuyorum ama çoğu kişi için dış görünüşün çok önemli olduğu bir gerçek. Kimse görüntü olarak beğenmediği birinin karakterini görmek, tanımak istemiyor.
Herkes değil ama bazıları için gerçekten dış görünüş önemli değil. Onlar dış görünüşe değil kalbe bakıyorlar. zaten sevdikleri zaman sevdiği insan onun gözünden en yakışıklı veya en güzel olur.
Lan andaval renkler farklı olabilir ben aynı kivamin farklı anlamları olduğunu bu anlamların görüntüyle insana çekici ve itici gelip gelmesinin nedenini anlattim. Boş yapma uza