Onların her şeyden memnun olup ya da hiç bir şeyden memnun kalmamaları ilgimi çekmiyor. Sadece iş ortamında sıkıntı oluyor böyle tipler, bi de amir filansa al sana bela 😒 genel olarak insan sevmiyorum ben zaten, alerjim var kendilerine. Küçük bir arkadaş grubum harici kimseyle yakınlık kurmuyorum. Onlarla da böyle takıntılı ruh hastası haller yok zaten. Benim gibiler, neleri sevip sevmediklerini bildiğim için anlaşması ve iletişim kurması gayet normal geliyor. Sıkıntı olmuyor yani. Diğerleri umrumda değiller.
Yazık yaa, bu kadın da sadece bu suratla anılıyor :D Böyle gideceğini ve hep böyle anılacağını biliyor muydu acaba kurgu saçmalığı programlarda boy gösterirken.
Memnuniyetsiz kişiliklerin karakterleri oturmamıştır diye düşünüyorum. Onları mutlu etmek için özel plan da yapsanız, ben istiyorum diye yaptı gözüyle ve ya bu zaten yapılacaktı diye düşündürerek o özeli, değeri, ince düşünceyi de bozarlar.
Birde oturmamış yapılar var, her şeyi görüp, başka hayatlarla sürekli kendini kıyaslayan. Bi kere önce kendini sevmeyen, o nedenle bu şükürsüzlere Allah yardım etsin, biz bişe yapamayız.
Zaten o sinyali veren kişiye kendi gibi davranacaksın, uzaklaşacaksın ki tahammül sınırlarını zorlayıp sinir etmesin.
Evlerden ırak ya. Memnuniyetsiz, herşeyden şikayetçi olan asla tatminlik duygusunu yaşamayan ve yaşatmayan kadın ve erkekler benden uzak olsun hiç tasnif etmiyorum adamı yorarlar ya biraz birşeyden keyif al birşeyleri sev birşeyler için şükret mızmız ona yok buna yok şunu sevmem bunu sevmem o şöyle bu böyle sürekli vırvırvır riv rivriv çene yapmaktan başka bir işe yaramazlar insanın içinde hayat sevgisini sömürürler kan emici vampir gibidirler adeta adamın ruhuna yapışıp ruhlarını vakumlayıp bütün enerjilerini silip atarlar. O tarz insanlar genelde bunu yapmaktan haz duyar sever ilgilerini çeker.
Edemiyorum. Memnuniyetsiz insanlar bir hayli sinirime dokunur. Kimseyi memnun etmek için yaşamıyorum ben bu hayatı. Beğenmiyorsan kalk git iyisini sen yap getir diyesim geliyor öyle insanlara.
Hiç tahammül edemiyorum. Sürekli memnuniyetsiz, sürekli şikayetçi. Bu tür insanlara ağzınızla kuş tutsanız bile fayda etmez. Her zaman daha fazlasını isterler. Ama bir türlü memnun olmazlar. En güzeli uzak durmak...
Ya benim bir aile bireyim öyle... ekmek beğenmiyor kahvaltıda zeytin peynir beğenmiyor, yaptığım bebeklere mutlaka bi kulp buluyor, sosyal medyadan bir şey gösteriyorum burun kıvırıyor, bu yaşa geldi bi tane bile doğumgünü hediyesi beğenmedi eskiden sinir oluyordum ama alıştım artık. Bir insan ekmeğin şeklini beğenmediği için yemez mi ya? Resmen beğenmemeye odaklanmış, bir şeyi 1000 kişi beğense o beğenmez ama kabul de ediyor huysuz olduğunu
Onlarında hayatı zor çünkü. Hiç kızamıyorum 😄 sonuçta mutlu olamamak gibi ya da mutlu olmayı becerememek gibi büyük sorunsalları var. Tahammül edememek ne kelime bayılıyoruz karşılıklı birbirimize😄
Negatif insanlara tahammülüm hiç yok hayatımdan tek tek çıkardım onları
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben memnuniyetsiz biriyim sorularınızı alayım kdkdkkd gerçekten memnuniyetsizim ama öyle rahatsız edici değilim bence. ironiyle eleştiririm gülerek eleştiririm. çok kafaya takmam. ama bi şeyi kafaya takıp beni darlayan arkadaşlara çakasım geliyo benim de