Evliyim bir çocuk annesiyim eşim çok tepki vermez eminin lakin çevremden ve aile den çekiniyorum lütfen derdimi anlatacağım benim gibi düşünen ya da akıl verebilecekler varsa yardımcı olun lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Merhaba ne düşünüyorsan onu yapmalısın bence sonuç olarak herkesin özgü kendi kararıdır
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar ilk sırada zaten görürsün o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor sana da yardımcı olur izlemen gereken yolu gösterir.
d
Açılmak istiyorum derken başörtüsünü bırakmak mı tesettürü bırakmak olarak mi sordunuz?
Nasıl yani ikiside aynı değil mi
Evet ikiside aynı ben aynı şeyi 2 farklı soru olarak sormuşum pardon simdi farkettim dalgınlık... virgül koyacaktım
Anladım önemli değil evet açılmak başımı açmak diyelim
Nasıl bir şekilde tesettürlüsünüz
Ve yaşınız kaç kaç yaşında kapandınız
30 yaşındayım lisede kapandım aile ve okul için mutluyum açıkcası ama bilemiyorum
Normal işte pardesü giymiyorum ama öyle
Tunik giyiyorsunuzdur boyu diz alti mi diz üstü mü
Boynunuzu kapatıyor musunuz
Saçınız gözüküyor mu önden
Ve neden şu an boyle bir şey düşündünüz, böyle dusunmenize yani bu açılma fikrine nasil nereden karar verdiniz
Diz altı hayır saçım gözükmez
Çevrede görüyorum arkadaşlarım komşularım dışarıdaki kişiler derken bilemiyorum öyle
Evet çok açılan oldu son zamanlarda. Benimde çoğu arkadaşım tesetturluydu. Hiç açılmasını ummadığım arkadaşlarım açıldı.
Anladım siz peki
Ben de tesettürlüyüm
Anladım baya inceler gibi sordunuz da
Siz nasılsınız peki
Neden bu kadar inceledim yanlış anlamayın lütfen
Boynu açık, tunik boyu kal*ayı bile kapatmayanlardan mısınız diye sormak için
Ha yok onlardan değilim
Ben boyun saç kapalı. Dışarıda genelde trenç giyiyorum uzun. Ferace giyiyordum bıraktım. Ara sıra gitiyotim ama cok değil. Genelde uzun trenc pardesüden bir tık kısa. Üstüne renkli esarp sal
Anladım siz kaç yıldır kapalısınız
Şimdi öncelikle abla diyeceğim aramızda yaş farkı var çünkü. Ablacım insanlardan da önce şu ne der bu ne der diye düşünmektense, bu şekilde bir adım atim karar vermektense Allah ne diyor bu bizim için çok daha önemli
Ben 22 yaşındayım 13 yaşında kapandım
Evet haklısın yani nasıl anlatsam ki tam bu noktaya gelince tutulup kalıyorum 😔
Pardon 21 yanlış yazmışım yazdıktan sonra farkettim
Önemli değil
Yani burada simdi ne denir bilmiyorum. İslam sadece bir tesettürden ibaret değil öncelikle. Ama tesettür de bize farz olan bir şey. Ki kardeşim anlattığına göre güzel kapanan birisiniz öyle günümüzdeki birçok genç kız gibi değilsiniz
Yok evet değilim dikkat ederim ama işte işte işte diyorum içimdekileri anlatamıyorum bir türlü
Eğer böyle her yeri açıkta dar giyinen biri olsaydınız derdim ne var ne yok bu türban. Ama sonuçta dikkat ediyorsunuz
Ama bilemiyorum bir yandan nefsinize artık ağır geliyorsa bilemiyorum
Aynen biraz ağır geliyor maalesef gördükce çevremi
Mesela bana şu an için tesettür zor gelmiyor. Makyaj da yapmıyorum. Ama 10 yıl sonra nolurum bilemem. Her an degisebiliyoruz. Ahir zamandayiz çok zor bir zaman.
Bende makyaj yapmam evet doğrusun değişebiliyoruz
Ama bilemiyorum dini açıdan düşününce haklısınız ama ben rahatlık özgürlük açısından bakmak istiyorum o zamanda ben haklıyım diyorum
Rahatlık, özgürlükten kastınız nedir
Biraz açar mısınız örneklerle vs
Zaten gizliyim konuşayım dışarda pantolon giymek tşört giymek tayt giymek istiyorum açıkça imreniyorum görüp
Öyle işte
Hmm anladım.
Rahatlık olarak tesettürün rahatlıktan aldığını zannetmiyorum. Özgürlük dediğimiz şey de açılıp saçılmak değil.
Yazın biraz sıkıntı olabiliyor ama terletmeyen pamuklu birçok ürün var piyasada artık tesettürlüler için de.
Ama siz her şeyden önce dışarıda böyle gözükmek, giyinmek istiyorsanız bir şey diyemem kardeşim.
Anlayışın için teşekkür ederim evet biraz o yönünü düşünüyorum daha birsürü neden var yani kendimce
Namaz kılıyor musunuz
Evet
Allah yardımcınız olsun bu nefsani mücadelenizde. Hayırlısı olsun sizin için. Açılsak da kapansak da imanımız önemli. Farzlar da önemli sonrasinda. Her an nasıl kararlar vereceğimiz imanimizi nasil ne şekilde zedeleyecegimizi bilemiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nefsimizin kölesi olmayalım hiçbir işte, davranışta
Evet haklısın yani sana şöyle deyim belkide nefsim yüzünden balayımda açılmıştım eşimde müsade etmişti
Nasıl yani anlamadım
Balayında 6 gün açıldım yani eşimde izin vermişti
Hmm anladım
Hayırlısı olsun hakkınızda
Hayırlı cumalar
Sizede hayırlı cumalar noldu bir anda yalnış bir şey mi söyledim
Yok hayır estağfurullah yanlış bir şey demediniz tabii ki
Sizinle konuşabilirmiyim müsadeniz varsa ilk başta çok sordunuz sonra çekildiniz anlamadım
Yarın konuşsak olur mu? Şimdi yarına yetiştirmem gereken işlerim var da
Yarın eşim evde bugün işte ben ondan dedim yarın giremem ben geç saate kadar otururum ne zaman isterseniz yazabilirisnşz
Hmm iyi ben de gececiyim size gece yazarım inşallah
Peki tamam siz çalışıyormusunuz ki
Yok sınava hazırlanıyorum memurluk
Gececiyim derken gece geç saate kadar uyanığım anlamında
Anladım hakkında hayırlısı inşallah kazanırsın biz kazanamadık maalesef
Hiçbir şey için geç değil. Siz de istiyorsanız yapabilirsiniz. Artık uni kazanmak okumak eskisi gibi değil herkes kazanabilir okuyabilir
Ben iki üni bitirdim memur olamadım ☺️
Heee memurluk diyorsunuz.
Şu an zor memur olmak yaa bakalım bende ilk defa çalışıyorum.
Birçok bölümde yığılma var. Yapacak bir şey yok. Herkes memur olacak diye de bir şey yok. Ama tabi memur olmak da güzel :))
Aynen güzel inşallah olurusunuz benim yaşta geçti çocukta var artık zor
Aaa çocukta mı var.
Kac yasinda cinsiyeti ne
1 yaşında erkek ☺️
Allah bağışlasın
Allah analı babalı büyütsün
Amin teşekkür ederim darısı başına inşallah ☺️
ayşe11346 ismim eklemek istersen
Mesaj atamıyorum size
Soruyu begensem oradan mesaj atabilir misiniz
Benimde yeniyim ☺️
Siz mesaj yerini herkese açarsanız mesaj atabiliyorum
tamam açayım
Tamam bekliyorum
Açtım
İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa kimse için yaşama bu hayatı..
Haklısın ama 30 yaşından sonra öyle olmuyor kolay kolay
Hiç bir şey için geç değil. Elalem ne der diye yaşanmaz en iyi şeye bile bahane buluyor lar bizim milleti bilmiyor musun..
Öyle haklısın ama işte yapamam ki yani
Valla kimseyi memnun edemezsin canım kendini üzme yıpratma
Bazen memnunum halimden bazen değil işte zor durumdayım
Seni memnun etmeyen ne mesela
Bazen zorlanıyorum basen diyorum millet ne güzel dışarda rahat taytını giyiyor eşormanını pantolonunu imreniyorum
Himm haklısın canım aynen kapalilarin işi zor valla
Evet maalesef
En iyi kararı sen vereceksin. Aslında. Baktın mı düzgün giyinen var başı açık , kapalı olan var. Dar hatları belli. Bı anlamı yok. Bence nasıl için rahat edecekse mutlu olacaksan öyle davran..
Öyle ama dediğim givi eşimden çok babamdan ailemden çekiniyorum
Ufak çocuk değilsin canım haklısın belki ama. Kendi kararlarını kendin vermelisin. İçinde kaldıktan sonra anlamı yokki
Evet ama hakkını helal etmez biliyorum inat birisi sevdiğim adama bile 12 yıl sonra verdi 6 yıl ayrı kaldık eşimle
Valla yapacak bişey yok o zaman bence önce eşinle konuş
Eşime çıtlattım ufaktan tamam dedi
O da tamam dediyse sorun yok bence olmadı ailenin de ağzını yokla bakalım
Annemin ablamın yokladım olmaz dediler
Valla canım o zaman senin kararlılığını bakar olay. Evlenmişsin etmişsin daha niye karışırlar. Anlamam bu aileleri
Bende anlamıyorum ama bir şey de diyemiyorum yani ilk evlendiğimde eşime söyledim tamam dedi 3 yıl geçti ama tatile gittik iki sefer açık olmuştum orada müsade etti
Yani miss aklın eriyor eşinde razı anlamak mümkün değil , ailenin derdi de muhtemelen elalem ne der bunu bi gecemiyor millet
Aynen elalem ne der
Millete dedikodu yapacak malzeme lazım işte
Ekleyebilirmiyim siz
Aynen öyle dedikodu olmasın bizim kızımız açıldı denmesin derdindeler ama gelinleri açık
Tabiki ekle
Hep öyledir zaten