Kişilik & Karakter Gülmek size ne kazandırır? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gülmek kilo verdirir mı acaba 🤔 😂 biri beni güldürsün 😂😂😂 Gülmek size ne kazandırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendimi daha mutlu hissediyorum 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl içten gülmek seni dersajz ediyorhepsi bubaşka bir etkisi yok bence:D 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. gülmek en güzel devrimci eylemdir. sende seratonin salgılatırken karsındakınde nefret tohumlarını kılcal damarlara kadar salar . 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl No no no nooo gülmek kilo aldırır 🤔 Eskiler ne demiş bir kahkaha 1 kalem pirzola 🙄 bu denklemde ben dün akşam koca bir öküz yedim ☺️… 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ne işe yarar bilmiyorum ama gülmeden geçirdigim gün değil saat bile yok nerdeyse. Umarım bir işe yarıyordur ama bunun kilo olduğunu sanmıyorum 😂 1 0 Yorumla
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Ben gülüşümden hiçbir zaman ödün vermedim. Benim en güçlü silahım gülüşümdür. Hem öldürür, hem güldürür...😉 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Çok gülüyorum ve kilolu değilim, sizde gülün 😂 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Gülmek beni yaşama bağlar 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle yüz kaslarını çalıştırır gençleştirirmiş 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Enerji kazandırıyor. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Huzur.. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Güzel bir his 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Mutluluk kazandırır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendimi daha mutlu hissediyorum
içten gülmek seni dersajz ediyor
hepsi bu
başka bir etkisi yok bence:D
gülmek en güzel devrimci eylemdir. sende seratonin salgılatırken karsındakınde nefret tohumlarını kılcal damarlara kadar salar .
No no no nooo gülmek kilo aldırır 🤔 Eskiler ne demiş bir kahkaha 1 kalem pirzola 🙄 bu denklemde ben dün akşam koca bir öküz yedim ☺️…
Ne işe yarar bilmiyorum ama gülmeden geçirdigim gün değil saat bile yok nerdeyse. Umarım bir işe yarıyordur ama bunun kilo olduğunu sanmıyorum 😂
Ben gülüşümden hiçbir zaman ödün vermedim. Benim en güçlü silahım gülüşümdür. Hem öldürür, hem güldürür...😉
Çok gülüyorum ve kilolu değilim, sizde gülün 😂
Gülmek beni yaşama bağlar
böyle yüz kaslarını çalıştırır gençleştirirmiş
Enerji kazandırıyor.
karın kası yapar:)
Enerji
Huzur..
Gülersen ağlarsın dikkat et
Güzel bir his
Mutluluk kazandırır