Merhaba 🐈 Bazı hatalar vardır ki sanırım manevi bir yıkım olmadan geçmiyor insanın yanından. Bazıları da sadece para sıkıntısı yaşatıyor insana. Siz daha çok hangi taraftan yıprandınız? Maddi mi manevi mi?
Hayır.. Genellikle geri dönüşü olmayacak şeyler yapmamaya gayret ederim ama yaptığım hatalar parayla telafi edilemez.. Manevi olarak tahribat yapmışımdır daha çok.. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Hayır parayla telafi edilebilecek şeyler değildi aksine hepsinin bedelini bizzat kendim ödedim. Kendi canıma kastım varmış gibi. Yaptığım hataların kimseye bi zararı dokunmadı, şükür.. sadece kendime. Düzeltilmeyecek şeyler değildi, hepsini toparladım, kendimi de tabii. :) parayla düzeltilebilmesini ister miydim bilmiyorum ama düşünsene para veriyorsun Zamanı geriye alıyorlar falan :D neyim varsa verirdim. Birkaç sene öncesine gitsem, her şeyi düzeltirdim, kendim için.
Hayatımda hata yokki. Hataya yer yok da demem. Hiçbir şeyden pişmanlık duymadım, duymam. Ne yaptıysam isteyerek bile bile yapmışımdır. Yine olsa aynı hataları tekrar yaparım. O zaman olması gereken neyse onu yapmışımdır.