Çayımız bardakta
Çocukluğumuz sokaklarda
Mutluluğumuz kursağımızda
Sevdiklerimiz uzaklarda
Gülüşlerimiz fotoğraflarda”
Günaydın günaydın günaydın mutlu keyifli hayırlı sabahlar dilerim arkadaşlar.
Hiç hevesiniz kursağınızda kaldı mı?

Kalmaz mı kaldı elbette. Hayat bu heves dediğimiz şeyler kursakta kalmak içindir. Kendimizi kaptırdığımız her duygu bizi bir gün hançer olup yaralar. Herşeyde biraz da mantığı kullanmalıyız. Mantıksız iş mümkün değil. Duygular yine güzel şeyler ama mantık her durum ve koşulda bizi yarı yolda bırakmayacak gerçek olan şeydir. O yüzden ona duygulardan daha çok sarılmalıyız. Elle tutulur olan her şey hissedilen herşeyden çok daha gerçektir. Bu değişmez hiçbir zaman ve koşulda.
Günaydın,
34-35 senelik ömrümde çok fazla bir şeye heves etmedim. Heves ettiklerimde bazıları gerçekleşti bazıları ise kursağımda kaldı dediğin gibi. Sonuçta herkes aynı şartlar altında dünyaya gelmiyor. Bazıları maddesel olarak kursağımda kalırken bazıları ise duygusal olarak kursağımda kaldı. Yapacak bir şey yok. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ben bu duruma alıştığım için artık heves etme olayını bırakalı ömür oldu diyebilirim. O yüzden çok fazla takılmıyorum bu konulara. Her şeye olacağa varıyor.
Heves edip de kursğımda kalan çok şey var, hepsi de sevgi üstüne, sevda üstüne. Sevdiğim kadar sevilmemek, değer verdiğim kadar değer görememek, anlayış gösterdiğim kadar anlayış görememekten kaynaklıydı çoğu. Bunun dışında işimde Türkiye'nin en iyisiyken ve geleceğe dair planlar, hesaplar yaparken, hedefler koyarken yediğim bazı darbeler sonucunda bugün işimi kapatmaya yakın olmam galiba.
Bunun dışında da başka bir şey yok galiba.
İnşallah. Teşekkür ederim.
EİG içi teşekkürler efendim
Fazlaca , bir dönem hatta hırs yaptım onun şimdi sonuçlarını yaşıyorum. En iyisi hayal etmemek istenilen gibi robot yaşamak. Her şeyçn en iyisi olmak için çabalamak taki geriye kendinden bir şey kalmayana kadar.
Cevap
31Cevap
Yok be.. Bir şeye heves edersem elde edene kadar bırakmam 😂
Merhaba 😇
Evet muhakkak herkesin olmuştur bence. Ama öyle içimde ukte olacak şekilde birsey olmadı. Az çok yaşadım heves ettiğim çogu şeyi...
En çokta Aşklarımiz, Yanlış yerlerde ve zamanlarda yanlış insanlara verdiğimiz fazla değerler kaldı... 😏
Çok oldu.
Sevgi ve aşk konusunda içime oturan, kursağımda kalan, eziklik yaratan şeyler olmadı hayatımda.
Bereketli adamım vesselam.
Kursak diye bir yer var sevdiklerim hayallerim heveslerim hep orada kaldı 🚬
Ahhh herkesin muzdarip olduğu şu "aşk" dimi. Yoksa bu kadar detay vermezdin.
Ne heveslendiysem çok şükür yerine getirdim ve getirmeye devam ediyorum.
Çocukluğumda gençliğimde heves ettiğim her şeyi bugün yaşıyorum şükür
Bir konuda evet çok istemiştim ama zamanı kötüydü. Kısmet değilmiş
Bir çok şey kursağımda kaldı kalmaya devam ediyor 🙂
Hayır heves ettiğim her şeyi yaptım yanlış olsa bile yaptım dediğim dedik biriyim
bi çok şey var ama çare yok kabullendik olmamasına artık
Neye heves etsek kursağımızda kalıyor
çok heves ediyorsam o seyden vazgecerim ben çünkü heves ettiğim şey nefsimdendir kesin
Oluyo arada ama her istediğimiz olacak diye bişey yok hayırlısı
Bir müzik enstrümanı çalmayi çok isterdim. Ama olmadı.
Hayata sıfırdan başladığım için bu dünyanın notunu verdim hiçbir şey beklemediğim için üzülmedim
Heves ettiğim ne oldu ki? Önümüzdeki heveslere bakacağız artık
artık heves etmiyorum bişeye :D
hiç şaşmaz
bıraktım heves etmeyi
Bazen oluyor ama yapcak bişey yok
sevgiden yana hep kursakta kaldı hayaller umutlar
Kimi zaman
Evet, birçok defa...
Prensip gereği artık heves etmiyorum.
Hala ićimde uhde kalan çok şey var.
Esmerim biçim biçim ölürüm esmerler için. Esmer kızların boyunları çok güzel oluyor. Kulakları da tam öpülmelik
Evet çok şey
Oldu🥲
32 yıldır haftada 2.3 kez
Cokk kaldı
Sanırım kalmadı ya.
Çoğu şey kaldı
Her şeyin tadına baktım
Çok oldu abla maalesef
Çok oldu
Aşk...😔
Olmadi
Oldu be kardeşim