Kişilik & Karakter Kalbin yanıyor mu yoksa buz gibi soğuk mu? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Hava ne kadar soğuk.. dondum))Peki kalbin bu aralar yanıyor mu yoksa buz gibi soğuk mu? Kalbin yanıyor mu yoksa buz gibi soğuk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kalbim cayır cayır yanıyor 🔥🔥🔥 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl buzdolabı demek yetmezkutuplar gibi soğugum ben:) 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hadi hadi gizleme sende de var birşeyler. Aşık felan mı oldun? Birine mi tutuldun? 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yaa sorma nasıl aşıkım nasıl anlatamam)) Yorumla HissizProfil +1 yıl Yapma be sevgililer gününe yalnız mı girdin yine )) Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ben susayım, Kraliçe söylesin...https://www.youtube.com/embed/xBuIozO3Vjw 2 0 Yorumla
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Buz gibi soğuk valla ama bir gün ısıtacak hatununda çıkacağına inancım sonsuz. 1 0 Yorumla
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Napsın her zamanki gibi atardamardan toplardamara alyuvar yolluyor manyak gibi 🤓iş başında 1 0 Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbim niye yansın mk? Kalp yanması ciddi rahatsızlıktır. Varsa doktora görünün 1 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Benim kalbim hep sıcacıktır, kimse yüzünden dondurmam kalbimi. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Rutin işlevini yapıyor sadece.😊 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Rutine bağlamak da güzel bak bana 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Baktım sana 😀 Yorumla
Bilge35 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Taş oldu sonunda çok şükür. Emeği geçen herkese teşekkürler 2 0 Yorumla
Ayşe_pakistanlı Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl İkisinin arasında bir noktada ama buz tutmaya doğru yol almış durumda 1 0 Yorumla
adana01n Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yanıyor paramparça attığını hissetmiyordum artık 😢 1 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. Şimdilik buz gibi olması gerekiyor. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kutup soğukları gibi buzzz. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yanıyor 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ilıl bir ates bekliyor 1 0 Yorumla
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% +1 yıl Yara bere içinde hem kanıyor hem yanıyor😔😔😔 1 0 Yorumla
İnstsarisin450 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Yanıyor hemde alev alev 1 1 Yorumla Jgccxzz +1 yıl Neden ki Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sıcakken bir anda buz 🧊 gibi soğudu 1 0 Yorumla
ƞextlevel Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kalbim metrobüs gibi giren çıkan belirsiz 😃 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. Bazen yanıyo bazen soğul 1 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Kutuplar gibi buz gibi soğuk 1 0 Yorumla
єчєσfthєdrαgσn Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kalbimi bir kıza vermiştim. Kalbinde buz etmiş. 1 0 Yorumla
senyinegeldinmii Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kan pompalıyor arada teklesede 😊 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. kalp mi? tam olarak nerede o organ? 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Alevler içinde :D 1 5 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Sanki ejderhası var))😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Belki var :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Saygıyla eğiliyoruz 😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Estağfurullah :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ayyy😂 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Alev 🔥🔥🔥 alev... 2 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Buz gibi hissiz 2 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yanıyor sanırım 2 3 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Gözlerin çok güzel MAŞALLAH Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. Şua aralar çok soğuk. 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buz gibiii 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Soğukkk 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. çürüdü 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Buz dağı oldu iyice 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kutuplara bıraktım 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kor. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Soğuk. 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yanıyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Kalbim cayır cayır yanıyor 🔥🔥🔥
buzdolabı demek yetmez
kutuplar gibi soğugum ben:)
Hadi hadi gizleme sende de var birşeyler. Aşık felan mı oldun? Birine mi tutuldun?
Yaa sorma nasıl aşıkım nasıl anlatamam))
Yapma be sevgililer gününe yalnız mı girdin yine ))
Ben susayım, Kraliçe söylesin...
https://www.youtube.com/embed/xBuIozO3VjwBuz gibi soğuk valla ama bir gün ısıtacak hatununda çıkacağına inancım sonsuz.
Napsın her zamanki gibi atardamardan toplardamara alyuvar yolluyor manyak gibi 🤓iş başında
Kalbim niye yansın mk? Kalp yanması ciddi rahatsızlıktır. Varsa doktora görünün
Benim kalbim hep sıcacıktır, kimse yüzünden dondurmam kalbimi.
Buz gibi soğuk.
Hatta siz insanlar sayesinde kararttım
Rutin işlevini yapıyor sadece.😊
Rutine bağlamak da güzel bak bana 😂
Baktım sana 😀
Taş oldu sonunda çok şükür. Emeği geçen herkese teşekkürler
İkisinin arasında bir noktada ama buz tutmaya doğru yol almış durumda
Yanıyor paramparça attığını hissetmiyordum artık 😢
Buz gibi soğuk özellikle kadınlara karşı dahada soğuk
Yandı bitti kül oldu kalpsizim ben
Şimdilik buz gibi olması gerekiyor.
Kutup soğukları gibi buzzz.
Yanıyor
Ilıl bir ates bekliyor
Yara bere içinde hem kanıyor hem yanıyor😔😔😔
Yanıyor hemde alev alev
Neden ki
İçim yanar içim kanar da..
Sıcakken bir anda buz 🧊 gibi soğudu
Kalbim metrobüs gibi giren çıkan belirsiz 😃
Bazen yanıyo bazen soğul
Kutuplar gibi buz gibi soğuk
Kalbimi bir kıza vermiştim. Kalbinde buz etmiş.
Kan pompalıyor arada teklesede 😊
Ne yaniyo ne sonuyo hep yara alıyor
kalp mi?
tam olarak nerede o organ?
Alevler içinde :D
Sanki ejderhası var))😀
Belki var :D
Saygıyla eğiliyoruz 😀
Estağfurullah :D
Ayyy😂
Alev 🔥🔥🔥 alev...
Buz gibi hissiz
Yanıyor sanırım
Gözlerin çok güzel MAŞALLAH
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🙏
Şua aralar çok soğuk.
Buz gibiii
Kalbim soğuk buz gibi ama canım yanıyor ateş gibi.
virane
Soğukkk
Gayet normal
Buz gibi soguk asko
Yanıyor
çürüdü
Soğuk
Buz dağı oldu iyice
Kutuplara bıraktım
Nadasta
Orta karar
-100 adeta