sakin mizaclı var birde ne sert ne güler yüzlü.. ben öyleyim mesala :) ancak bir erkek ya da kadın nerede ne yapacağını biliyorsa makbüldur hissiz davranacağı yerde hissiz hisli olacağı yerde hisli
Klasik bir söylem vardır kadınların erkeklerde en çok istediği. Herkese sert olsun ama bana yumuşak olsun diye. Kadın burada kendini özel hissetmek istediği için ister tabii bunu. Yani benimki de biraz da öyle sanırım. Bir duruşu olsun ağırlığı olsun sertliği olsun baktığımda o maskülen havayı göreyim. Ancak hayatımız zaten zorluklarla sıkıntılarla geçiyor. Sürekli heykel gibi olmasına da gerek yok güler yüzlü tatlı dilli olsun tabii ki. Bunu her önüne gelene yaparsa her önüne gelen kadınla yaparsa kendimi özel hissetmem bu durumda zamanla ondan uzaklaşabilirim. Bana özel bakışları gülüşleri olursa çok daha hoşuma gider.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Sürekli böyle sert bakması kötü bir şey yani belli bir yerden sonra kendinden bile soğutur bu ama sürekli böyle her şeye de gülmesi iyi bir şey değil yani insan belli bir yerden sonra acaba bu adamın tahtaları eksik mi diye düşünür genelde mesela yalnızken şaka yapabilmeli güzel bir espri yeteneği olmalı ama diğer insanların yanında böyle birazcık daha mesafeli durmalı ağırlığını erkekliğini ortaya koymalı.
Sert iyi değil nazım geçmezdi konuşum, o soğuk surat insanın hasta eder dünya yükü üstünde gibi Kimi erkek hiç konuşmuyor karısıyla kaşıyla gözüyle işaret le getir götür diyor Öylesi eve bile gelmesin yatmaya gelsin gitsin düşmana vermesin Başımda vardı öylesi 15 yıl çektin Babamda öyle yüzü gülmez suratı asık hep
Kanka vallahi bunu Çok üzülerek söylüyorum ki sert mizaçlı erkekler günümüzde kazanıyor Hatta belki abartı olacak ama kaba kuvvet kullanan erkekler Bence Hepsinden daha büyük bir önem görüyor özellikle yeni nesilde
Ben de zaten onu bahsetmedim ama hani şunu söylemek istedim canım kankacığım günümüzün yeni nesil insanları kaba kuvvet kullananları daha da çok seviyor yukarıda saydıklarımızdan bile
Mizacı genelde sert erkekler ilgi yağmuruna tutuluyor fakat bana sorarsanız erkekte güler yüzlü olmak vizyon belirtisidir. Kaliteli ve içine kapanık olmayan erkekler güler yüzlü olur, erkeklerin en zararsız çeşitleridir😂
Bence Güler Yüzlü Olmak Kazanır :D Hep de Güler Yüzlü Veya Sert Olmak İyi Değildir Sürekli Şekilde Olmaması Gerekli. Bence En Makbulü Yerine Göre Güler Yüzlü Yerine Göre Sert Olabilen :)
Testesteron hormonu zaten sert mizacı beraberinde getiren bir durum, bunu kontrol edebilip sakin kalabilen erkek makbul olandır. Diğer ya ergendir. ya da zorba...
Aslında her kadının istediği nerde ne yapmasını bilen bir adam yeri geldiği zaman laf söylemeyi yeri geldiği zaman susup eşini dinlemeyi bilmeli. Her kadın arkadasında dağ gibi duran bir adam ister dışarıda insanlar içinde korumalı ama yanlızken o aslanlığını bir kenara bırakmalı, malesefki pek bunu beceremiyorlar, bence bunu becerdikleri zaman kadın mutlu bir evliliği sürdürür.
Ne konuştuğunu nerede ne istediğini ve ne istediğinizi bilen bir erkek her daim ön sırada yerini alır bunun için sert ya da güler yüzlü olması gerekmiyor
Güler yüzlü erkek tabiki sert erkek suratsız gibi karşımda dikilir sadece güler yüzlü erkek mutlu etmesini bilir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben güleryüzlü ve gamzeli olduğum için hanımefendiler bana gıcık oluyor. 😊 Çatık kaşlı ve sivri çeneli bey kardeşlerim daha çok rağbet görüyor. 😊 Herkese idealindeki kişiyle mutluluklar bana da gamzeli gamzeli bol gülmeceli yalnızlıklar dilerim. 😊
Güler yüzlü tatlı erkekler hep arka planda kalıyor ama gerçek sevgi onlarda, sert erkeğe gidin sizi pompalı tüfekle vurur akşam kadın cinayeti diye manşete çıkarsınız benden söylemesi