Bazı kadınlarda bakımlı erkeklere karşı ön yargı olduğunu gözlemledim. Sizlere sormak istedim sizce hangisi?
BAKIMLI ERKEK
BAKIMSIZ ERKEK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki kişisel olarak aynada gördüğün görüntüden hoşnutsan ya da kendini nasıl görmek istiyorsan o şekilde bir ilerlersin. Partnerin hayatında olduğu sürece öncelikli dikkat edilecek şeyin giyim kuşamdan ziyade kişisel hijyenine dikkat etmek olduğunu düşünüyorum. Dişlerini fırçalama, ter kokmama ya da ilişki öncesi temizlik gibi.
Yüzü sinekkaydı, vücudu tertemiz, kol ve göğüs kılını alan, saçına bakım yapan, zayıf ve fit, kibar gülümsemesi olan, sadık bakımlı erkek
Bakımlıdan kasıt saç sakal tıraşına dikkat etmesi, temiz kokmaya özen göstermesi ise elbette bakımlı olmalı. Ama metrosexuel derecede ise aman uzak kalsın 😃
Aynen öyle 😊
Cevap
3Cevap
Bakımlı olmalı tabi ama şimdiki erkekler de iyice kadın gibi olmaya başladı vücudundaki bütün kılları alıyor kaşlarini alıyor vs
Yani deodorant kullanan kasinin ortasini alan sacini sakalini duzenli kestiren tirnaklarini kesen ve kolaltini alan bence idealdir
Ben bakımlıysam karşımda ki erkekte bakımlı olacak bu vücudu bı dağ ayısı ile harcayacak halim yok.
siz kızların da ne dediği belli değil ki kıllarını alan erkek toptur gaydır nonoştur diyorsunuz almayınca da dağ ayısı oluyoruz anlamadım ki
Çünkü biz kızlar robot değiliz aynı şeye problanmadık farklı düşüncelere sahip olabiliyoruz bak bugünde yeni bir bilgi öğrendin maşallah.
popiş gibi kaldım şu an sustum
iyi akşamlar
Bakımsız herhangi bir cinsi seven ruh hastasıdır.
Bakımsız insanı beğenmezler
Bakımlı tabii ki
Bakımsız çünkü sadık olur
bakımlı erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?