Şöyle bir olay var.. Herkesin erişebileceği birini istemem.. O zaten herkese gitmeye meyillidir.. Zor ve kolay tanımı önemli bence.. Sırf görünmek için uğraşan insanla zaten uğraşamam.. Yani demek istediğim kişinin tabiatıyla benim tabiatımın uyması önemli olan.. Ben dişli insan seviyorum.. Duygularını derinde yaşayıp yansıtabilen, gerim gerim gerilmeyen ama bir çekiciliği ve ağırlığı olan.. Herkese mesafeli olabilir ama bana yakın olsun.. Keyifli geceler..
Beni bu yolda cezbedecek olan şey istediğim şeyi kolay yoldan elde etmem olmam. Zor olana zaman kaybı gözüyle bakıyorum. Hele de o zorlu sürecin sonunda elinin boş kalma ihtimali yüksekse...
Zor olana kitlenirim. Bu her konu da böyle olmuştur benim için. Gönlüm, nerede zor olan var gider ona konar. Allah'tan mantığım beni bırakmaz sözümü dinler.😀
Bana kolay olan herkese kolay olur mantığı ile hareket ediyorum ben. O yüzden zor olması her zaman çok işime gelir. Yani benim yapımda olan şey aslında bu. Zoru severim. Başarmak ve elde etmek için çaba sarf etmek isterim. Kolaya kaçmak pek bana göre değil.
bana hep zor ilişkiler denk geldi. hiç kolay bir ilişkim olmadı kolayca mutlu olmadım yani hal böyle olunca haluk leventin de dediği gibi en güzel aşk zor olandır diyoruz :)
Bu lanet olasıca dünyadan artık hiç bir şey istemiyorum. İstediğim en küçük şey bile olmuyor. Küçücük şey için bile inanılmaz derecede enerji sarf edip elime bir b. k geçmiyor. Başkalarının istekleri bakkaldan ciklet almak kadar kolayken mk yerinde benim için imkansız oluyor. Ama bitecek az kaldı.
Konuya göre değişir. Bazen hiç uğraşamam zorla falan. Kolayı alırım hemen. Bazen de (özellikle aşk konusunda) zor olana kilitlenirim ve bende ayrı bir tutku yaratır. O konuda zorun aşığıyım. (lütfen bana zor erkekler denk gelsin) 💥
Üniversitede bile en zor dersten en yüksek notu alırdım basit dersten çektiğim bile oldu. Kuantum okuyup takip ettiğimde bunun yanlış olduğunu öğrendim. Artık her şey bana kolay yoldan gelir🙂
Zor olana karşı mücadele ederim ki kazandığımda "buna değerdi" diyebileyim. Kolay olanı herkes ister, önemli olan zoru başarmak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kolayinda zorunda degilim hoslandigim kisiye kitlenirim Biri kolay diye ona gitsem ne olacakki sevmedigim birine ne kadar tahammul edebilirim belki ilk yillarda sikinti olmaz ama ilerleyen zamanlarda sikinti yasanir