Yani insanlar ile uyumun nasıl ,
kolayca uyum sağlar mısın yoksa uyumsuz musun
Yani insanlar ile uyumun nasıl ,
kolayca uyum sağlar mısın yoksa uyumsuz musun
hayir cok zor birisiyim tahmin edemeyecegin kadar bu devirde kolay oynamayacaksin zor oynayacaksin eger kolay oynarsan kolay yola dusersin eger zor oynarsan oyle kaldiramayacagi yukun altina giremezler ortami guzel kokluyorum hesabii
Valla senden korkulur ama %99 haklısın
İnsanlarla uyum sağlamak aslında hem karakter hem de deneyim meselesi 😊. Eğer kendini anlatırken rahat hissediyorsan ve karşı tarafı anlama çabasındaysan, uyum sağlamak senin için kolay olur. Ama fazlasıyla korumacı ya da şüpheciysen, insanlarla ilişkilerde sıkıntı yaşaman muhtemel. Olduğun gibi olmak, kendini fazla kasmamak çoğu zaman ilişkilere zemin hazırlar. 🫂 Bence bu konuda zor veya kolay olmaktan çok, karşındakiyle olan enerjin önemli. Uyum zamanla da gelebilir, onu da unutma!
Cevap
2Cevap
Garip. Uyumluyum ama kolayca sırıtıyorum nereye gitsem. Anlarım insanları ama anlaşamam
Karşımdakinin hayatımdaki sıfatına bağlı
Hmm güzel
Arkadaş görüyorsam farklı sevgili gözü ile bakıyorsam farklı
Mantıklı olan herkese mavieboncuk olmaz herkese 5 karış surat da olmaz
Zaten genel olarak gergin biriyim. d
Hangi tarafıma denk gelirsen
Sol tarafına
Hangisi baskın herkesin iki özelliği olurda biri genelde baskındır
Ortam ve kişiye göre değişir
Uyumsuzum 😂
En tehlikelisi
Sevmediğim her insana uyumsuzum uyumlu gibi görünmeye çalışsam da olmuyo ya. Gözlerimden anlaşılıyor 😂
Ya aslında karşındaki için iyi senin için kötü karşındaki çok şanslı senin ne olduğunu hemen anlar
Benim sorunum bu gözlerine baktığım zaman birinin terso bi ekektrik alıyorsam uyuşamıyorum ama mesela sevmediğim biri bile olsa ondan bana zarar gelme
Yeceğini anlıyorsam o insana ben kendim gidiyorum 🤣
Çok iyi bence sizinle karşılaşmak isterdim ve muhtemelen siz bana gelirdiniz çünkü sıradan biriyim 🤷
Sen sıradan biri değilsin. Sen herhangibiri değilsin.
Niye peki
Gözlerimi görmeden
Çok kez gördüm belki
Hatta hissetmişimdir de görmesem bile görürüm
Ne hissettiğiniz peki iyimi kötümü
Korkmaya başladım sizden
Sizden ben korkuyorum asıl iyi merak etme hep
İyi idi.
Gizlisin niye korkuyorsun sevindim iyi olduğuma
Sözden iyi onayı almak önemlidir
🤗 tamam çünkü sen de benim gibisin aynıyız.
Korkum yok bu sitedeki hint toplu tecavüzleri gibi saldırıyorlar sonra
Burcun ney
Bu arada mesaj atabiliyorsan at ordan konuşalım burada açık herkese
Yanlış bişey mi dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?