Eşimin beni aldattığını öğrendim?

merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır evliyim çoçuğum henüz yok biraz uzun ama lütfen okuyun eşim son zamanlarda eve geç gelmeye iyi alıştı her sorduğumda aynı bahaneler arkadaşlarlaydım ya da işlerim çok yoğun ama allah biliyo ya hiç bir zaman bu dediklerine inanmadım bunlarla birlikte çok büyük kavgalar yaşanmaya başladı sanki 4 yıldır evli olduğum adam gitti başka birisi geldi yerine her kavgada üstüme yürümeye çalıştı biraz zaman geçtikten sonra aramız düzeldi sanmıştım televizyon izlerken yatalım hadi dedim elinden tuttum hiç bakmadı bile telefon elinde gözünü ayırmadan biriyle mesajlaşıyodu sordum birden kafasını hızlıca çevirip yeter diyip ağzından daha önce hiç duymadığım bir küfr çıktı sonrada uykun geldiyse git yat gece gece ne meraklısın huzur bozmaya dedi bağırdım çağırdım kapadım kapıyı mesaj sesleri ard arda geliyo ama uykuya daldım bir süre sonra saat 12 iydi yataga girdigimde saat 3 te yanıma gelip birlikte olmak istedi pişkin pişkin kilitledim kapıyı uyudum sabah kalktım o duş alırken telefonuna bakmaya çalıştım ekran kilidi vardı ama bilgidayarını tam kapamamış aptal açtığım gibi düğmeye basmamla şifre vs olmadan direk bir konuşma çıktı karşıma o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki 4 yıllık eşimin beni aldattığını öğrendim konuşmalar okadar rezildiki o arkadaşlarımla diyip beni oyaladığı zamanlarda bu kadınla beraberlermiş duştan çıktığında kıyameti kopardım bide inkar etmeyip benden affetmemi istedi ağladı yalvardı özür diledi zaten pişman olmuştum görüşmiycektim o kadınla gibi sözler söyledi sakinleşemedim ama iş saati geldiğinde gitti bende çıkıp annemin yanına geldim şu an burdayım ailem bilmiyo söyleyemedim onlara sizden yardım istiyorum onu affetsemde içimde mutlaka o yara kalıcak boşanmak ta istiyorum bir yandan ama kafam çok karışık napmalıyım cevap verirseniz çok sevinirim lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar yazdıklarınız kafa karışıklığıma yardımcı oldu
Eşimin beni aldattığını öğrendim?