Kişilik & Karakter Becerikli kız mı güzel kız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta secimimiz nedir Becerikli Güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Becerikli kız mı güzel kız mı? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aata78 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnsan sevdiğini güzel görürde, hatasına ve yapamadığı şeylere bi yerden sonra tahammül edemez. O yüzden becerikli daha iyi olur. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyide aptal da demedim ki beceriden kastım bir işi yapma ama herkesten iyi yapma ama güzel olmaması kendisinin Yorumla
Ware1923 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl becerikli olması için özgüveni olması lazım öz güvenliyse zaten dünya onun etrafında döner 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Burç koç muydu acaba Yorumla Ware1923 +1 yıl yengeç Yorumla Soran +1 yıl Himm sen özgüveni olsun çirkin olsada olur mu diyorsun Yorumla Ware1923 +1 yıl evet Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Becerikli kızdan yanayım her zaman 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi beceri için vazgeçtin güzellikten 😬 Yorumla SarıSakallıKumral +1 yıl Terzilik hamaratlık eczacılık becerileri için Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Güzelliği eninde sonunda gidecek 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olsun genler var Yorumla _Zuen_ +1 yıl güzel olup beceriksiz olacaksa hiç olmasın Yorumla Soran +1 yıl Hangi beceriler mesela Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Beraber paket olsa tadından yenmez 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Seç bi tane evlenceksin onla Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Becerikli olsun aç kalmayalım Yorumla Soran +1 yıl Kalbini sevsem yeterli diyorsun Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Tabii canım insanlık mühim karşılıklı güven ve sevgi Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Becerikli kız diyorum 1 0 Yorumla
cgtykmc Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Guzel 😅 napim yalan mi solim 😂 1 3 Yorumla cgtykmc +1 yıl Hem sanki ac mi kalcaz yeriz bisiler Hem uzun omur var az biraz cozer ya yaslanana kadar 😅Olmadi ben cozerim yaslanana kadar 😅Ama bi guzel yasam gecirim guzelimle once hem belki coluk cocuk anasina ceker belkide hayata 1 adim onde baslarlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Burcun neydi Yorumla cgtykmc +1 yıl Aslan 🦁 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ikiside olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi e oy attin Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Becerikli olsun güzellik gelip geçici sen hangisisin Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Becerikli 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Becerikli 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Aynı soru sanada ne beceri için güzellikten vazgeçtin Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Yemek is vs Yorumla Soran +1 yıl İş derden para kazanmasimi Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Hayir ev isleri yani hamarat olması Yorumla Soran +1 yıl Hee kolay bulursun o zaman Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bilemem kismet Yorumla Soran +1 yıl Görücü usulü evlen Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bana yz istersen Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Olabilir Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bu arada guzellikten vaz gecmedim de becerikli olmasi da grek tabi Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sarma saran kız 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Herkes sariyordue onu ben daha nitelikli işlerden bahsettim Yorumla ByToRo +1 yıl Bir soru aç sor bakalım kimler satıyormuş :F Yorumla Soran +1 yıl Kalmadı hakkım sen sor Yorumla Soran +1 yıl Hepsi sarar emin ol onlar belli etmiyordur Yorumla ByToRo +1 yıl Hadi bana sar Yorumla Soran +1 yıl Çok mu çekti canın 😂 Yorumla ByToRo +1 yıl He valla :D Yorumla Soran +1 yıl Açtın mi soruu Yorumla ByToRo +1 yıl Yokkk Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Becerikli 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Herkes aç galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aç derken neye aç? Yorumla Soran +1 yıl Güzellikten yemek yapsın diye mi vazgectin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kadın üretkendir erkeğine çocuk gibi bakmalı Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocana İyi bak oda sana iyi bakar hayat müşterek Yorumla Soran +1 yıl Nasıl iyi bakiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anneni örnek al Yorumla
BAYgecekusu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Becrekli olsun ama güzel de olsun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl tipi ortalama olsun Yorumla BAYgecekusu +1 yıl Çok güzel ve çok çirkin olmasin yeter Yorumla 828cevapmi +1 yıl Niyeki Yorumla BAYgecekusu +1 yıl Huyu suyu güzel olsun kendisi çok güzel olmasın güzellik gidici zaten Yorumla Soran +1 yıl Çok şey istiyorsun diyim Yorumla BAYgecekusu +1 yıl Haaa birde yatak da iyi olsun Yorumla Soran +1 yıl Esprili olsun Yorumla BAYgecekusu +1 yıl Sıcak olsun Yorumla Soran +1 yıl Cokda para harcamasin demi cidden seni memnun etmek zor boyle Yorumla BAYgecekusu +1 yıl Ben harcarım ona zatenBirde ağzına alırken midesi bulanmaain Yorumla Soran +1 yıl Bitti mi 😂 Yorumla BAYgecekusu +1 yıl En önemlisi bakire olsun Yorumla
huysuzzmann Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Yarı yarıya 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne beceri için güzellikten vazgeçtin acaba Yorumla huysuzzmann +1 yıl Çok güzele gerek yok ideal olsun yeter Yorumla Soran +1 yıl İdeal nedir Yorumla huysuzzmann +1 yıl Gördüğümde hissettiklerim Yorumla Soran +1 yıl Ne hissetmem gerekiyor ornek Yorumla Soran +1 yıl Hissetmen Yorumla huysuzzmann +1 yıl İçimi ısıtan kalbi attıran sesiyle hal ve hareketleri ile güzelliği ile bakışı ile Yorumla Soran +1 yıl Güzeli ekledin genede Yorumla huysuzzmann +1 yıl Eklesene beni ne duymak istiyorsun çirkin misin de 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Yok takipten çıkıyonuz sonra Yorumla huysuzzmann +1 yıl Saçmalama neden cikiyim takipten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnsan sevdiğini güzel görürde, hatasına ve yapamadığı şeylere bi yerden sonra tahammül edemez. O yüzden becerikli daha iyi olur.
İyide aptal da demedim ki beceriden kastım bir işi yapma ama herkesten iyi yapma ama güzel olmaması kendisinin
becerikli olması için özgüveni olması lazım öz güvenliyse zaten dünya onun etrafında döner
Burç koç muydu acaba
yengeç
Himm sen özgüveni olsun çirkin olsada olur mu diyorsun
evet
Becerikli kızdan yanayım her zaman
Hangi beceri için vazgeçtin güzellikten 😬
Terzilik hamaratlık eczacılık becerileri için
Güzelliği eninde sonunda gidecek
Olsun genler var
güzel olup beceriksiz olacaksa hiç olmasın
Hangi beceriler mesela
Beraber paket olsa tadından yenmez
Seç bi tane evlenceksin onla
Becerikli olsun aç kalmayalım
Kalbini sevsem yeterli diyorsun
Tabii canım insanlık mühim karşılıklı güven ve sevgi
Becerikli kız diyorum
Guzel 😅 napim yalan mi solim 😂
Hem sanki ac mi kalcaz yeriz bisiler
Hem uzun omur var az biraz cozer ya yaslanana kadar 😅
Olmadi ben cozerim yaslanana kadar 😅
Ama bi guzel yasam gecirim guzelimle once hem belki coluk cocuk anasina ceker belkide hayata 1 adim onde baslarlar 😂
Burcun neydi
Aslan 🦁
Ikiside olsun
Hangisi e oy attin
Becerikli olsun güzellik gelip geçici sen hangisisin
Becerikli
Becerikli
Aynı soru sanada ne beceri için güzellikten vazgeçtin
Yemek is vs
İş derden para kazanmasimi
Hayir ev isleri yani hamarat olması
Hee kolay bulursun o zaman
Bilemem kismet
Görücü usulü evlen
Bana yz istersen
Olabilir
Bu arada guzellikten vaz gecmedim de becerikli olmasi da grek tabi
Sarma saran kız
Herkes sariyordue onu ben daha nitelikli işlerden bahsettim
Bir soru aç sor bakalım kimler satıyormuş :F
Kalmadı hakkım sen sor
Hepsi sarar emin ol onlar belli etmiyordur
Hadi bana sar
Çok mu çekti canın 😂
He valla :D
Açtın mi soruu
Yokkk
Becerikli
Herkes aç galiba
Aç derken neye aç?
Güzellikten yemek yapsın diye mi vazgectin
Evet kadın üretkendir erkeğine çocuk gibi bakmalı
Hmm
Kocana İyi bak oda sana iyi bakar hayat müşterek
Nasıl iyi bakiyim
Anneni örnek al
Güzelliğin bir saatten sonra onemi kalmıyor a
Becrekli olsun ama güzel de olsun
tipi ortalama olsun
Çok güzel ve çok çirkin olmasin yeter
Niyeki
Huyu suyu güzel olsun kendisi çok güzel olmasın güzellik gidici zaten
Çok şey istiyorsun diyim
Haaa birde yatak da iyi olsun
Esprili olsun
Sıcak olsun
Cokda para harcamasin demi cidden seni memnun etmek zor boyle
Ben harcarım ona zaten
Birde ağzına alırken midesi bulanmaain
Bitti mi 😂
En önemlisi bakire olsun
B şıkkı.
Yarı yarıya
Ne beceri için güzellikten vazgeçtin acaba
Çok güzele gerek yok ideal olsun yeter
İdeal nedir
Gördüğümde hissettiklerim
Ne hissetmem gerekiyor ornek
Hissetmen
İçimi ısıtan kalbi attıran sesiyle hal ve hareketleri ile güzelliği ile bakışı ile
Güzeli ekledin genede
Eklesene beni ne duymak istiyorsun çirkin misin de 🙄
Yok takipten çıkıyonuz sonra
Saçmalama neden cikiyim takipten