O kadarda tahammül edilmeyecek sivri yanlarım yok bence, he zorlar mıyım, yeri geldiğinde evet zorlarım. Fazla duygusal olmam sonucu bazen kendi kendime triplere girebiliyorum ama bunu her zaman için yansıtmam karşı tarafa, yine kendi içimde bastırabiliyorum ya da daha fazla düşünüp iyice sıkıntıya girebiliyorum, bazen durduk yere, bazen bir sebep sonucu... Birde ben fazla detaylı düşündüğüm için, karşı taraftanda zaman zaman aynı yaklaşımı bekleyebiliyorum ama genelde fazla düz olunduğu için bu huyumu törpüledim, bir durum olduğu zaman oturup konuşmayı tercih ediyorum, onun anlamasını değil... Birde biraz dik başlı bir yapım var, şimdiye kadar verdiğim karlarlar kötü dahi sonuçlansa, sadece bana dokunur, kimseyi işin içine katmam ama kafama koyduysam kulağım duymaz, yapmadan durmam, yine de aşırı uçuk kararlar değil bunlar, onlarda danışırım tabi... Birde... Şaka şaka iyi ki yok dedim, destan oldu bu. Daha fazla konuşmak istemiyorum, bu kadar.🤦♀️😂
Tahammül edilmez yanımdan bol bir şey yok. Benimle birlikte olana Allah sabır versin demekten başka bir şansım da yok. Biraz huysuz ve dengesiz yanımda var. Birlikte olduğum insanı oldukça yorabiliyorum. Bunun ardı sıra birazda denge problemim var. Kendimi bildiğim için kolaylıkla öz eleştiri yapabiliyorum. Çünkü çoğu zaman kendimi bile kendim çekemiyorum ki bunu bir başkasından beklemem haksızlık olur. Bu bahsettiklerim negatif yanlarım tabi ki pozitif yanlarımda oldukça fazla.
İnatçıyım, umursamazım kafama takmam gereken şeyleri düşünmem.. gidip saçma sapan bir olaya takılırım, unutkanım, ara sıra dengesizim, duygularımın tam tersi hareket edebiliyorum bu karmaşık davranışım yüzünden bazen ne hissettiğimi kendim bile anlayamıyorum..
Bir kendimi gömme sorusuna daha hoşgeldim🤣 öncelikle inat birisiyim. Sonra da her günü zeytinyağı gibi üste çıkıp hali olmayı elde etmeye gayret ederim. Ardından da ikili ilişkilerde kıskanç bir yapım var. Çabuk sinirlenen biriyim üstelik. Ruhsal durumum da değişken. Bazen çok mutlu oluyorum bazen de sebepsiz mutsuz ve bezmiş. Kendimle ben bile anlaşamıyorum bazen. Ama bir bakıyorsun ara ara da çok iyi biriyim, sevimli ve eğlenceli yanım da var.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tahammül edilemeyecek kadar değilim. Ama ansız sinirlenmelerimde gerçekten o an çekilmez oluyorum. Çünkü kızmışım, kızdırılmışım. Kolay kolay o hale gelmem. Sabırlıyımdır. Ama geldiğim zamanda sabır falan kalmıyor bende. Söylenip duruyorum 😬🤦♀️ Ama o şekildeyken bile konuştuklarıma dikkat ediyorum. Çok şükür sinirim kolay geçer.
Tahammülsüz yanım yoktur. Ne istediğimi iyi bilirim ve onun için uğraşırım. Sadece ona odaklı olurum başka şeyler ile ilgilenmem. Kimseye karşı da tahammülsüzlük yansıtmam çünkü saygımı ve efendiliğimi her zaman korurum. Ben huzurumu kaçıracak bir şey yapmam kimsenin de huzurunu kaçırmam. Çok fazla da laf ebeliğine girmem umursamam kavga gürültü benim kafam kaldırmıyor. Kendim ve kız arkadaşım ile ilgiliyim artık başka insanlar, başka olaylar, başka durumlar beni alakadar etmiyor.
Tahammül edilmesi zor huylarımdan en fenası inatçılığım, sonra öfkem ve dikkafalılığım. Daha ne olsun çokta gömmeyelim kendimizi :D biraz çok çok az kıskancım benim olanı paylaşmam doğal olarak.
İyi niyetimin kötüye kullanılmasına, Fazla detaylı ve ince düşünmeme, pişman olucağımı bildiğim halde bazı şeyleri ertelediğime, çoğu zaman kendimle kagva etmeme gerçekten tahammül edemiyorum...
Dobra birisiyim. Canım bir yere gitmek istemediği zaman bahane aramam, ''canım istemiyor'' derim direkt. Bu dost veya aile daveti de olsa söylemeye imtina etmem. Olur da evlenirsem eşime bunu en başta söyleyeceğim. Zira ben aile ortamında bulunmayı pek sevmem. Eşimin aile ve akrabalarının sürekli bize gelmesini istemem. Ben bile özel günlerde kendi aile ve akrabalarımın yanında pek durmam. Yalnızlığı severim. Kitap okurken hayatî derecede önemli bir durum vuku bulmadıkça rahatsız edilmek istemem ve soru sorulmasını sevmem. Keza bir işle uğraşırken veya odaklanmışken de durum böyledir. Bu huyuma tahammül edecek pek çok kişi yoktur sanırım.
Karşı cins olarak, arkadaş olarak, bir evlat olarak ya da özel bir ilişki içinde.. Hepsinde farkli zorluklarım var mutlaka ama en çekilmez olduğum ve en fazla şikayet aldığım konumum, duygusal ilişkilerimde oluyor.. Bunu bir öz eleştiri olarak söylemiyorum. Çünkü bunun değismesi mümkün değil.. Nasıl ki bir ağacın daha iyi yetişmesi için dallari budanir ama köküne dokunulmaz, benim de öyle.. Dallarımda bir problem olsa zaten kimse söylemden ben hallerdim mutlaka ama bu öyle bir şey değil.. Yaratılışım böyle..
Bir kere fazla ilgili ve aşırı kontrol edici bir yanim var. Bazen boğacak durumlara sokabilirim hatta.. Kıskançlık da eklenince, ortaya tam bir çekilmez ben çıkıyor..
Çabuk soğurum ne ya da kim olması önemli değil bir kere kelimenden farklı bir eylemin olsun yeterli Bazen kılı kırk yararım bir kere şüphe edeyim yeter Bazen kendimi bile anlamadığım bir durumda insanların bana akıl vermesinden ifrit olurum ve patlarım Modum çok çabuk değişebilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Son zamanlarda özeleştiriyi dibine kadar yapıyorum. Bu özeleştiriyide geçti. Neyse soruya cevap veriyim esasında güzel bir kalbim olduğunu söylerler merhametliyim ama bazı haksızlıklara uğradığım için zor süreçlerden geçtiğim için çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. Kalp kolay kırarım ama sonra üzülürüm. Bir kaç şey daha var bu dünyaya ait olmadığımı düşünüyorum insanlar yüzünden sert mizacım var ve kötü bir görüntüm olduğu için de yaşamamın anca benim acı çekmem için sebep olduğunu düşünüyorum
Şimdi anlayabildim. Aslında biz ona şöyle diyoruz. Gemileri hızlı yakarız. Aslına bakarsanız ben de kendimi öyle tanımlarım. Kşmseye eyvallahım yoktur. Birisine kırılmışsam veya beni üzmüşse bir daha asla eskisi gibi samimiyet kurmam. Bu hayat kısa onun bunun egosunu çekicek yaşı çoktan geçtim.
Bazen manyetik alanım yer değiştiriyor, sol tarafımı daha iyi kullanıyorum, solda mıyım derken bakıyorum sağa geçmiş kahretsin el değişiyorum yine, ortadan sınır çekebilirsen kalmaz.
Herhangi bir konuda yanlış görürsem insanların beynine dolana kadar o konuda saatlerce konuşabilirim genelde haklı olduğum toplumsal konular olur ama buna dayanamayanlar boş yapmak olarak görüyor
İnadım tahammül edilmesi en zor yanım bence. Bazen yapmak istediklerime, fikirlerime o kadar kitleniyorum ki başka sesleri duymuyorum. Haricinde zor biri değilimdir, tahammül sınırlarını zorlamam.
Rakı içiyorum. Sarhoş olup kendimi kaybetmiyorum. Ama bunu seviyorum... Bazı kadınlar buna tahammül edemiyor. Biraz kindar ve inatciyim. Kin özelliğimi torpuledim.
Bir de çok iyiyim bazen. Buna kendim bile tahammül edemiyorum kimi zaman.
Evet. Bu aralar çok sıkışığım. İnsanlardan korkuyorum o nedenle de yaklaşmıyorum pek. İnsanlardan değilde yalnız kalmaktan sevilmemekten falan. Bunlar iyice gün yüzüne çıkmaya başladı
Bugün çok harcama yaptım biliyorsun yavru ceylanım psikolojim yerinde değil 😄 Seni övüp kurda kuşa hedef olarak gösterip kıskançlık krizlerine girmemek için göz korkutayım dedim 😄