Zor bağlanıp kolay kopan tarafım.. Enerjik ve sosyal biriyim ama deli dolu yanımı herkese yansıtıp iltimas tanımam.. Zor bağlanıyorum ve Zor samimiyet sunuyorum karşı tarafa, eğer bunun değerini bilmezse de anında uzaklaşabiliyorum.. Keyifli günler..
İnsanlara çabuk bağlanma ve alışma konusunda oldukça zorlanıyorum.. Bağlandıklarımdan kopma konusunda da öyleyim.. Kendimce nedenlerim var bunun için.. Hiç ortam yok çoğu konuda olduğu gibi..
Nasıl başarıyorlar anlamıyorum hemen alışma konusunda. Bana çok içtenmiş gibi gelmiyor asla.. Çok duygusal olmalarına bağlayamayız.. Basit bir insan profilini andırıyor bana çok.. Ya canı sıkılmıştır ya yalnız kalmıştır ya da bir teselli aramak için karşılaştığı ilk insanla iki saat konuştuktan sonra alışmış olduğunu hissetmiştir.. Başka sebep gelmiyor aklıma..
Merhaba Ben çok kolay bağlanırım gerçekten. Bu sadece insana özgü bişey de değil kedime de çok bağlıyım, onunla aramdaki bağ bile insanlarla kurduğumdan daha kuvvetli olabiliyor. Sahipleniyorum kolaylıkla, benimsiyorum, detayları aklıma kazıyorum, birçok şeyi de unutmuyorum. Bu genel anlamda iyi olsa da verdiği zarar da var. Fazla yoruyor insanı, aklını meşgul ediyor ve kopmak sandığından daha zor oluyor. Bu anlamda daha geride durmak, ipleri fazla bırakmamak ve taviz vermemek lazım sanırım.
Eğer gerçekten seviyorsam çok çabuk bağlanır zor kopanım ama pek hoşlanmadığım biriyse çok bağlanmam. Bende şöyle bir durum var ben gerçekten çok sevdiğim insanlara bağlanıp zor koparım yani benim hoşlanmam sevmeme bağlı
Eskiden çok iyi niyetli olduğumdan dolayı evet bağlanırdım. Sonra insanların kötü ve sert yüzünü görünce çok katılaştım. Ve artık kolay kolay istesem de bağlanamıyorum…
Kanım bir insana ilk an kaynadı kaynadı sonrasında dikiş tutmaz kanım kaynamış olsa bile bu ilk etaptir daima gözlemlerim kelimeler ve eylemler farklı olduğunu an bam o insan artık hayatımda yoktur