Herhangi bir şey olabilir; bir olay, bir kişi, bir nesne...
İstediğin şeyi rüyanda görmenin yöntemi var mıdır?
İstediğin şeyi rüyanda görmenin yöntemi var mıdır?
rüyada görmek istediğin şeyi değil de, genelde gün içinde karşılatığın çok dikkat etmediğin, önemsemediğin bir iki saniye gördüğün duyduğun ya da okuduğun şeyler hakkında rüya görürüz.
çok boktan ve saçma olay örgüsü olur genelde. bilincin saçma buluyor ama bilinç altın o konuları uğraşmaya değer buluyor demek ki.
genelde önemsiz saçma bulduğumuz şeyleri rüyamızda görürüz demiştim. kendimize, görmek istediğimiz şeyleri önemsiz saçma gibi inandırmaya çalışırsak ne olur peki. ben bunu az sonra bi deneyeyim. işe yararsa yazarım. siz de nasiplenirsiniz. belki tarihe geçerim he? =)
tamam dene
ben ciddiyim :)
gün içinde istediğim ama rüyada görmeyi istemeyeceğim bir şeyler gördüm. iki üç gündür canım çiğ köte çekiyordu. almaya yapmaya zamanım yoktu. akşam bir geminin içinde çiğ köfte yoğururken gördüm kendimi :) birden denizin ortasında bir kara delik oluştu içine doğru çekilirken uyandım. rüyada da yemek nasip olmadı. bilinç altıma girecek kadar etkilendiysem buna ihtiyacım var demek ki dedim. sabah yüzmeye giderken 7 gibi gittim aldım yedim.
sonuç olarak görmek istediğin olmasa bile, gün içinde ihtiyacını hisettiğimiz şeyleri görebiliyoruz demek ki :) yalnız ne saçma rüya görmüşüm ben ya gemi, çiğ köfte, kara delik ahahaha
hm hm hmm.. anladım teşekkürler
1 gün boyunca düşünmen lazım. Görsel bişeyde olabilir. O zaman giriyo
Ben nasıl yapıyorum bilmiyorum ama aynı gün olmasa bile rüyamda görebiliyorum. Ama biri var onu asla göremiyorum ne yaparsam yapayım. Sonra vazgeçiyorum. En aklıma gelmeyecek zamanda rüyama girip tüm dengemi altüst ediyor. Bu yaşıma kadar 3 kere mi ne gördüm:(
3 kere gördüğün kendi isteğinle gördüğün mü? yoksa dengeni bozan mı
Dengemi bozan
peki istediğin şeyi nasıl görüyorsun
Cevap
3Cevap
Rüyanda görmek istediğin şeyi gün içinde sürekli düşünürsen bilinçaltın tamamen onunla doluyo ve rüyana giriyo
internetten Lucid rüya göreme tekniklerine bak bazıları işe yarıyor
Lucid rüya youtubeden bakınız
Böyle bisey varsa eğer çok eglenirz 🔥😍🌸😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?