İnsanlara neden hem kaba davranıp hem de özgüvensiz diyorlar özgüven zorbalığa gülmek mi?

Şöyle söyliyim fotoğrafla çeken paylaşan biri değilim bunun sebebi çocukluktan itibaren zaten hep kötü çıktığım söylendi ergenlikte de fotoğraflarımla pozumla dalga geçildi geçen yaz yine denedim foto paylaşmayı biriyle anonim olarak kullanabildiğim kadar makyaj filtre kullandım ve çok yoklukta biriydi ona rağmen poz vermeyi bilmiyorsun foto çekmeyi bilmiyorsun tarzı şeyler söyleyip cevap vermeyi kesti hani napsam olmuyor ben de foto atmıyorum hiçbir yere biriyle konuşurken de çekip atmiyorum çünkü gelen tepkiyi ezberledim güzrl giden konuşmalar da bozuluyor. Özgüven diyorlar da ben kendimi seviyorum o fotoğraflarda ama insanlar bakıp yorum yaparak sadcee moral bozuyor ben bu yüzden başkasına göstermiyorum. Özgüvenli olmak sürekli insanlar bu ne … tipini… denmesine rağmen fotoğraf koymak mıdır? Neden bunları duyayım ki?
İnsanlara neden hem kaba davranıp hem de özgüvensiz diyorlar özgüven zorbalığa gülmek mi?